bounlu7
profili

  • ümit özdağ

    ümit özdağ denilince aklıma tek bir fotoğraf karesi gelir.

    1 kasım seçimlerinden önce seçim beyannamesine "başkanlık sistemine karşıyız." yazan iktidarın stepnesi; seçimden sonra koltuğunu kaybedeceğini anlayıp türk milliyetçilerinin oyuyla başkanlık sistemini referanduma götürdü. onca itiraza, maile, telefona rağmen satılmış vekillerin çoğu kendilerine oy veren milliyetçileri yok sayarak evet oyu verdi ve bugünlerin önünü açtı.

    adı arzu olan bir kaşarın meclis oylamasında milletvekillerinin evet oyu verdiklerinden emin olmak için ellerinden hayır oyu pusulalarını topladığı bir gündü o gün... ümit özdağ'la birlikte hayır oyu veren diğer vekiller atilla kaya, yusuf halaçoglu ve nuri okutan'ın mhp grubunun arka sıralarında verdikleri mücadeleyi en iyi anlatan fotoğraftır bu.

    ümit özdağ'ı iki sene önce tanıyıp kendisini iktidarın lehine çalışmakla suçlayan şeyh said sevdalısı asalaklar da bu milletin her türlü kurucu değerine düşman olan hilafet yanlısı arapperest köpekler de şunu iyi bilsin:

    ümit hoca türk milleti uğruna sizin gibilerle mücadele etmeyi hiç bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacak. er ya da geç bu millet bir gün onun fikirlerinin arkasında kenetlendiğinde hepiniz fare gibi kaçacak delik arayacaksınız.

  • 16 nisan 2023 fenerbahçe çukurova basketbol maçı

    erkek baskette anadolu efes'i, kadın voleybol'da vakıfbank'ı desteklediğini önceden idrak edebilmiş olsa da kadın baskette çukurova basketbol'u tuttuğunun farkına iki saat önce varabilen küçük kulüp taraftarlarının an itibariyle kanalı değiştirerek izlemekten vazgeçtiği müsabaka...

    allah rakip takımın armasına göre bin farklı takım tutan zavallılara akıl fikir versin :)

  • meral akşener

    500. entrymi kendisine adadım! belki bu milletin istediği tam olarak olmadı, güle oynaya kazanmak varken iş riske atıldı ama olsun... mücadelen için minnettarız akşener!

    yaptığın çıkışın ardından sana kuduz köpek gibi saldıran trolleri, seni akplilikle suçlayan ruh hastalarını, yalanın iftiranın binini bir sayan haysiyetsizleri sen bize bırak! "arkasından yüz köpek havlatmayan kurt, kurt değildir." demişler. sen gerekeni yaptın. milletinin, daha da önemlisi vicdanının sesini dinlemiş bir lider olarak rahat bir uyku çek!

    bu seçimin kazanılması için geceni gündüzüne kattığını, bundan sonrası için de canla başla mücadele etmeye devam edeceğini biliyoruz. biz senden razıyız, sonuna kadar da arkandayız! bundan sonra yüzün hep gülsün meral anne!

  • hayrettin güngör

    habertürk'te şov yapan siyasetçi... ezanı dinleyelim diye röportajı keseceğine üzerine düşeni yapsaydın da biz bu kadar sela dinlemeseydik!

    sorumsuzluğu ve beceriksizliği üzerine yalancılığıyla da mum dikiyor kendisi. az önce canlı yayında maraş'ta çadır ihtiyacı yok diyebilecek kadar alçalmıştır.

  • kurtlar vadisi repliklerini 128b $ ile değiştirmek

    -kimliğini göreyim
    + görmüyor musun?
    - o yeleği 128 milyar dolara dikiyorlar.

  • boğaziçi üniversitesi'ni polislerin basması

    şanlı türk polisine bak! ne güzel de aslan kesiliyorlar öğrencilere. kendilerini sıraya dizen milletvekilinin oğluna da yapsaydınız ya aynı artistliği! yazık ki o günlerde kendilerini savunmuşuz. hak ettikleri muamele oymuş halbuki.

    oradaki öğrencilerin sloganlarından, siyasi görüşlerinden bahsedip milliyetçilik ayakları yapanın kalbini kırarım! birçoğuyla diyalog bile kuramayacak kadar fikir ayrılıklarımız vardır. ama bana kimse bu üniversitenin öğrencisinin kampüsün ortasında çevik kuvvet tarafından iki taraflı sıkıştırılmasını savunamaz!

    ülkenin polisiymiş, memleketin bekasıymış! hey yavrum heyyy! 2014,2015 yıllarında o kampüste apo posteri dalgalanırken polis falan yoktu! o gün aman ağzımızın tadı kaçmasın diye ses çıkarmadığınız terör faaliyetlerine gereken tepkiyi veren, yürüyüşler düzenleyen, ne halt olduğu belli olmayan örgüt evi kaçkınları ile burun buruna gelen öğrencilerin hepsi bugün bu hukuksuzluğun karşısındadır! gördük biz şimdi vatansever kesilen islamcıların o gün bu ülkenin değerlerine ne kadar bağlı(!) olduklarını!

    buraya da yazıyorum, 3 yaşında erciyes'te babamın omuzlarında türk kurultayı'na giden ben, lisede milli güvenlik dersinde yaptığımız kışla ziyaretinde aselsan'ın, tübitak'ın teknolojilerini görüp mühendis olmaya karar veren ve savunma sanayinde çalışan ben, türk olduğu için gurur duymadığı bir allah'ın günü bile olmayan ben, polisimin yanında falan değilim!

    benim gibi düşünen binlerce vatansevere başımızı eğmemizi değil, istikbali göklerde aramamızı tavsiye eden tırnağı bile olamayacağınız büyük ata'mızın izinde; doğru yoldayız!

  • 29 temmuz 2020 ahmet ağaoğlu el hareketi

    camiasına yakışanı yapmıştır. bundan rahatsız olan trabzonsporlu çıkmayacaktır. çünkü seviyesizlik bu şehrin ve takımının iliklerine işlemiştir.