ulan yine mi caylak olduk8
profili

  • 5 şubat 2023 amerikan savaş gemisi ve gölcük

    tabi ki şeytan abd’nin gölcük’te bulunan deprem yapıcı’nın aküsünü şarj etmek için yolladığı gemi nedeniyle oluşan ilişkidir. şimdi bu gemi deprem yapıcıyı şarj edip deprem yaptıracak. abd tanklarına terlikle vuran tipler gibisiniz…

  • ab'de dizel ve benzinli araçların yasaklanması

    neden kimse elektrik üretirken ortaya çıkan karbon salınımına takılmıyor gerçekten anlamıyorum. aydınlatan olursa gerçekten dinlemeye açığım.

    tanım: zamanın ruhuna göre mantıklı, bana göre mantıksız karar.

    edit: cevap vermeye çalışan ve anlatan tüm yazarlara teşekkürler.
    edit2: laf sokmaya çalışıp hiçbir bilgi vermeyen tüm yazarların amk.

    edit 3: verilen cevapları görmek isteyen çok yazar. temelde iki şey olduğunu anladım. 1.enerji dönüşümünü tek bir merkezde yapmak daha verimli. 2.zaten yenilenebilir enerji konusu önümüzdeki dönemde iyice gelişecek. şu an fosil yakıtlardan elde edilen elektriğin oranı gün geçtikçe düşecek.

    aşağıda katkı sağlayan yazarları koyuyorum. hepsini yazamadım kusura bakmayın;

    pez: görece daha az zarar verdiği için çevreye dedi.
    0d, lan ben geldim, kkeennann, onlyreal, tilkig: herkesin tek tek enerji dönüşümü yapmasının daha verimsiz olduğunu, büyük merkezlerde dönüşümü yapmanın daha mantıklı olduğunu belirtti.
    levolka, xenraiken, rhesus, stevie: yenilenebilir enerji kaynaklarının şu an yeterli olmasa da gelecekte yetebilir hale geleceğini düşündüğünü söyledi.
    bipolar defeke swab: elektrik üretmenin tek yolu fosil yakıtlar olmadığından olmasın sakın? dedi.
    guru, laxneel: denklemden bir şekilde fosil yakıt kullanımının çıkarılması gerektiğini belirtti. yani kademeli geçiş için şart olduğunu söyledi.
    plazma, cantabile: içten yanmalı motorlardaki verimsizliğe atıfta bulundular.
    fair: fabrikalar şehir dışındaymış. o nedenle şehir içindeki karbon salınımını şehir dışına çıkarmak istiyorlarmış.
    tassakul saksakiye: kimsenin buna takılmadığını nereden çıkardın. fikrin var bilgin yok. muhalefet olmak için muhalefetlik yapıyorsun dedi. ne alakaysa amk...

  • ağlayarak san sebastian yapan kız

    lan kadın dalga geçmiş çok da komik video olmuş, burada kadını kritik edenler var.

    yumurtayı tek elle kırışına sevindiği an mükemmeldir:)

  • 2022 süper lig yayın ihalesi

    bazıları tarafından hala trt'nin alması istenilen ihale. amk ben neden vatandaş olarak finanse ediyorum lan bu dandik ligi? siktirin gidin trt falan bulaşmasın bu işe.

  • uzaktan eğitim kalıcı olacak açıklaması

    kız çocuklarını okula göndermek istemeyen islamcılar için bulunmaz nimettir.

  • cvt şanzıman vs dsg şanzıman

    iki farklı firmanın ürettiği şanzıman modelleri üzerinden birbirilerine küfür edebilen yazarları ortaya çıkarmak için ortaya atılan kıyaslamadır. çok ilginç varlıklarsınız ne diyeyim. edc hepinizin anasını siksin o zaman...

  • rexx sineması'nın kapanması

    normal bir durumdur. bu kadar nostalji yapıp ağlayacağınıza gidip rexx'te film izleseydiniz. neden izleyeyim abi rexx'te film. salon desen salon değil, ses sistemi ses sitemi değil...

  • 2020'de eczacılık tercihi yapmamak

    2007 yılında da böyle diyorlardı ben de eczacılık yerine endüstri mühendisliği yazmıştım. kafamı sikiyim. mis gibi açacaktım eczanemi, atacaktım paspası yola, sulayacaktım dükkanın önünü, diafondan da söyleyecektim çayımı oh mis be. çekilir mi beyaz yakalılık.