dr nihilist6
profili

  • erlik

    bütün muhalefeti akp'ye benzemekle eleştiren ama halk tv'de hoşuna gitmeyen bir köşe yazısı paylaşıldığı için "kayyum atama vakti" deyip iktidarın tetikçiliğine soyunan yarrak kafalı bir beyinsizdir kendisi. tıpkı etrafında kümelenen diğer bütün ırkçılar gibi.

  • devlet bahçeli'nin 6 gazeteciyi hedef göstermesi

    türkiye cumhuriyetinin beka sorunu haline gelen cumhur ittifakı liderinin twitter'da 6 spesifik gazeteciyi hedef göstermesi olayı.

    "mesela, necdet saraç, şaban sevinç, ali haydar fırat, hakan bayrakçı, orhan bursalı ve sevilay yılman’a varıncaya kadar farklı televizyon ekranlarda chp’nin hem sözcülüğünü hem seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzülüyorum, durmadan yırtınıp kendilerini paralıyorlar."

    https://mobile.twitter.com/…tus/1377223769526272004

    bu gazetecilerin başına geleceklerden doğrudan devlet bahçeli ve malum terör örgütü sorumludur!

  • 16 mart 2021 lütfi elvan'ın bitcoin açıklamaları

    doğrudan kripto alışverişine vergi koyamazlar ama insanların eski işlemlerine göre geriye dönük devasa bir vergi borcu çıkarabilirler. paribu'ya, btctürk'e, bankalara açacakları bir telefona bakar. binance da ya yola gelir ya da kapatılır. yani devlet mekanizmasını ele geçirmiş bir gasp çetesi lideri olsaydım aynen böyle yapardım.

    milletimiz hak ediyor mu, hak ediyor.

  • 8 şubat 2021 boun atatürkçü düşünce açıklaması

    yönetim kurulu başkanı sadık can perinçek olan topluluğun açıklaması. hani şu tarih mezunu olup da dışişleri bakanlığı'na bürokrat olarak atanan...

    zift sıçmıklarını okumadan önce bilmekte fayda var.

    iki ekleme yapayım:

    1. "kim yazdıysa yazdı" itirazını kabul etmiyorum. çin lobisinden akacak iki kuruş para için uyguları terörist ilan edip sosyal medyada bastonlu dedeleri, çocuklu anneleri "teröristler ülkemizden atıldı" diyerek gururla linç eden şerefsizler ve başkalarının haklarını çiğneyerek, liyakatı umursamadan baba tarafı torpille devletin büyük makamlarına yerleşen vatan hainleri bugün kalkıp da insanlara milliyetçilik ve protesto dersi ve-re-mez.

    2. her ne kadar "ulan akp'den tek farkınız bira yudumlamanız" diyerek konuyu kapatmak istesem de hakaret etmeden, yaftalamadan kendi itirazımı anlatmaya çalışayım. bu tek bir elden çıkmış açıklamanın tek bir amacı var: hdp ve demirtaş bahanesiyle boğaziçi öğrencilerini yalnız bırakmak. "üniversite dışındaki eylem" ifadesi sadece boğaziçi dayanışması adlı sosyal medya hesabı yöneticilerini değil; boğaziçi öğrencisi olmayıp da bu öğrencilerin yanında olmaya çalışan bütün insanları kapsıyor.

    neden boğaziçi öğrencilerini sadece boğaziçi öğrencileri savunsun? neden tamamen anti-demokratik bir kayyum atamasına karşı sadece bu bir avuç öğrenci dursun? neden bu bir avuç öğrenciyi polis ordusunun ve bütün imkanlarıyla bu öğrencilerin kafasına balyoz indirmeye çalışan iktidarın insiyatifine terk etmemiz gerekiyor?

    bu haksızlığı neden hissetmememiz, bastırmamız gerekiyor? ve iktidar bütün öğrencileri terörist ilan edip osman kavala'nın karısına çirkefçe saldırabilecek kadar bütün halkı doğrudan veya dolaylı bir şekilde zan altında bırakırken neden sessiz kalmamız gerekiyor?

    söz konusu mektupta tam olarak bu yüzden sadece boğaziçi'yi ilgilendiren konular yoktu, zira o mektubun arkasında sadece boğaziçililer yoktu. bazı ifadeler hoşuna gitmemiş olabilir, ancak bu ifadelerden yola çıkarak öğrencileri ve boğaziçili olmayıp da öğrencileri desteklemeye çalışan insanları ayırmak ve geri kalanları da marjinalleştirerek protestoları teröre kanalize etmeye çalışırsan, o zaman senin amacın öğrenciler değil; doğrudan iktidarın yanında saf durmaktır.

  • chp-iyi-deva-gelecek koalisyon hükümeti

    adalet bakanı: metin feyzioğlu...

  • iyi parti'nin sivas katliamını reddetmesi

    zamanında mhp de hdp'yi bahane ederek muhalefetin bütün önergelerini reddetmekten başkanlık sistemine destek çıkmaya kadar uzun ve yorucu bir stepnelik yoluna girmişti.

    şayet iyi parti de "hdp varsa biz yokuz." saçmalığını bir argüman olarak sunmayı düşünüyorsa, sadece iki çomar kandırırlar. kimse aptal değil. neye göre, niçin reddettiler, mantıklı bir açıklama yapmak zorundalar.