catvoice4
profili

  • anne with an e'nin türkiye uyarlaması

    bu diziyi güzel yapan o bölgenin kültürü, insanlarının şıklığı, kartpostal evleri ve dönemin düşünceleri. türk versiyonunun beş para etmeyen öksüz kız ağlamalarından ibaret bir dizi olacağına eminim. zaten oyuncu seçimi de anca bu kadar olurdu. tecrübeli çocuk oyuncumuz bütün öksüz yetim rollerini kapıyor. artık şu çocuğu anasız babasız görmeyelim!

  • anne sütünü arttırmanın yolları

    evde kimse olmadan bebekle baş başa kalmak . istediğin odada istediğin pozisyonda bebeği emzirebilmek . evde bir sürü yorum yapan sürekli karşına geçip izleyen , telefonla herkese durumunu raporlayan birileri varsa, yatak odasında hapis bir hayat yaşıyorsanız, o süt biraz zor geliyor. herkese tavsiyedir. kendinize geldiğiniz zaman canınızın sıkıldığını hissediyorsanız milleti evden gönderin.

    açık havada yürüyüş, komedi dizileri izlemek de iyi geliyor. yeme içme olayı da kişiden kişiye değişiyor. güzel sağlıklı bir yemeği çok istekli yediğim zaman üretim çok iyi olurdu. özellikle kebap , ciğer, soğan , pilav, lezzetli bir yeşillik salatası veya şerbetli tatlılardan sonra sütümü sapsarı ve her zamankinin iki katı miktarda sağdığımı bilirim.

    not: ilk ay meme acısından ve süt gelmediğinden emzirmeyi bırakmayı ciddi ciddi düşünmüştüm. ama sonuç olarak 3 yaşına kadar emzirdim.

  • herkesin sevmesine anlam verilemeyen şeyler

    bir yandan çılgınca dans edip bir yandan keman çalan kızlar çok itici geliyor . keman ile kısa bir süre ilgilendim, çok konser dinledim. ama nerede keman çalarken kıvıran bacak şov yapan bir kadın görsem içimden koca bir “neden?” diye sorarım. kemancı kadının duruşu zariftir zaten. neden böyle şeylere ihtiyaç duyarlar anlamıyorum . sanki sahne arkasından pavyoncu bir amca “ kazık gibi çalma arada göbek at da müşteriler eğlensin” komutu vermiş gibi eğreti duruyor.

  • deney yaparken anneannenin gazabına uğrayan çocuk

    videonun kurgu olduğunu düşünenler ya tipik türk ailesinde yetişmemiş ya da zamanında fazladan izlediği teletabi programları beyinlerini yakmıştır. ortalama bir türk ailesinde yetişen herkesin buna benzer anıları vardır. zamanında kameramız yoktu ki çekelim.

    not :aramızda kim bilir kaç kişi pamuk içindeki çimlendirdiği mercimek, fasulye için bir gün annenin "attım o pis şeyi" lafına kaldı...