sirnova8
profili

  • 20 ocak 2023 türknet zammı

    hemen iptal ediyorum iyice cılkını çıkardılar bu ne 3-4 ayda bir zam mı olur kardeşim? 12 mbit hız veriyorlar bir de.

    devir değişti artık. sabit fiyatlı olan paketlere taahhüt vermek daha avantajlı hale geldi.

    tanım: türknet'in sayısız zamlarından bir yenisidir.

  • influencerların hepsi çöp ve zavallılar

    altına imzamı atacağım sözlerdir. hepsi bomboş vasıfsız insan topluluğu. tek yaptıkları link paylaşmak ve parayı kırmaya çalışmak.

    edit: boş beleş işlerle uğraşan influencer'lar kızgın. mesaj kutumu dolduruyorlar *. kabul edin sizin yaptığınız bir meslek değil. tamamen her şeyiniz link paylaşmak üzerine kurulu. yok üstümdeki çantayı çok sormuşsunuz linklerini paylaşıyorum canlarım falan geçin bu ayakları.

  • inegöl'de kendini arayan adam

    "kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim, inegöldeyim" dedirtmiş olaydır.

  • 15 temmuz 2021 covid-19 vaka sayısının 7304 olması

    bir yakınım bu illetle boğuşuyor. götünden komplo teorisi üretenler siktirsin gitsin. adam 1 haftada çöktü be virüs ciğerlerine inmiş. aşı kendisine yeni açıldığı için henüz olamamıştı. uzun süre hastaneye yatırmadılar. ama artık ateşi düşmeyince mecbur kaldılar. hastane bahçesine konteynırlar kurulmuş orada bir palet üstüne yatak koyup atmışlar adamı. ne bakan var ne ilgilenen. rezalet bir durumda öksüre öksüre acı çeke çeke hayata tutunmaya çalışıyor. allahtan bir tanıdık vasıtasıyla farklı bir hastaneye nakil ettirebildik. şu an değerleri normale dönüyor. bu virüs yalan grip salgını gibi diyenlerin ben kafatasını sikeyim afedersiniz normalde küfürlü entry yazmam ama bu beyni olmayan organizmalar mecbur bırakıyor.

  • getir'in sahte indirim kampanyaları yapması

    kesinlikle doğru olan durum. getir indirim bedelini restorana mı yansıtıyor bilmiyorum ama tahminimce bu fiyatları restoranlar yükseltiyor. çünkü ilk zamanlar sürekli sipariş verdiğim yerde örneğin bir ürün 20 tl idi. gerçekten de indirim oluyordu. ama 1 ay sonra aynı ürünü 45 tl olarak görmeye başladım. indirimin gerçekten bir anlamı kalmadı.

  • 9 ekim 2020 fahiş sıvı yağ zammı

    10 gün önce 55 liraya aldığım 5 lt ayçiçek yağı itibariyle 62 liraya satılıyor. almanya bizi kıskanıyor paramız çatır çutur pul oluyor.

    biliyorum her şeye zam geliyor her zam için başlık mı açılacak diyenler olacaktır. ama evet tek gündemimiz yapılan fahiş zamlar ve hayat pahalılığı olmalıdır.

  • bornova belediyesinin 12 gün regl izni vermesi

    izmir bornova belediyesinin bir ilki gerçekleştirerek kadınlara "özel" izin vermesi olayıdır. belediyede çalışan kadınların her ay kendi belirleyecekleri 1 gün ve toplamda senelik 12 gün izinleri olacakmış.

    görsel

  • tff'nin turan kupası kararı

    maçlarda hilal taktiği uygulanacakmış