portakal burdakal6
profili

  • iyi bir insanın acımasız bir insana dönüşmesi

    doğru olmayan önerme. iyiler acımasıza dönüşmezler. adı üstünde iyi. sadece eskisi gibi özenli, ilgili, karşısındakine özel ve değerli hissettirecek şekilde davranmayı keserler. siz de sıradan olmanın dayanılmaz ağırlığında çırpınır kalırsınız.

  • yemek sepetinde 5000 puanı olan erkek

    hiç yemeksepetinden sipariş vermeyen biri olarak me demek istediğinizi anlamadım.

  • sscb'nin dağılma sebepleri

    baskın oran türk dış politikasında şöyle bahşeder: sovyetler birliği de abd de uzay araştırmaları için harcamalar yaptı. abd, bu çalışmalarda bulduğu teflonu teflon tava olarak piyasaya sürerken sovyetler bunu yapmadı.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    niye ihtiyaç duyulduğunu anlamadığım taban, niye var bu veriler. hep hüzün hep hüzün. ekşi sözlük gülmelik, karikatürleşmelik ne bileyim müzikal veritabanı yok da niye dertleşmek için var?

  • patates kızartmasını üst noktaya taşıyan detaylar

    başkası tarafından hazırlanıp önünüze getirilmesi.

  • hem hala hem teyze hem amca hem dayı sahibi insan

    hepsinden en az bir tanesine sahibim. küçükken böyle yoğun aileler insana güzel gelebiliyor, "kalabalık ailem var ne şanslıyım yanılgısı"na sahip olabiliyorsunuz. şahsen, teyzesi, dayısı, halası, amcası, danası olan ve hepsiyle mutlu mesut görüşebilen ve bunu uzun yıllar sürdürebilen versiyonuna pek rastlamadım. varsa, kendisine mutluluklar dilerim.
    görüşmediğim hala, amca, bayramdan bayrama bile aramadığım bir dayım var. etrafım da benim gibi insanlarla dolu belki de yaş kemale erince görüyorsunuz bazı şeyleri.
    eğer bu insanlardan değilseniz üzülmeyin. bence üzerinize kaynar su dökmeye çalışan bir akrabanız olmadığı için şanlı olabilirsiniz.