güzelliğe.
güzellikten sonra da masumiyete aşık olur.
hem güzel hem masumsan erkek zihni tarafından bir çeşit “melek” veya “ilahi varlık” olarak idealize edilirsin. erkek bu noktada kadını annesi gibi bir çeşit “dünyanın kirlerinden uzak” görür ve aşık olur.
güzel olmana rağmen masum değilsen erkekte aşk değil şehvet uyandırırsın.
çirkinsen zaten pozitif herhangi bir duygu uyanduramazsın ama en azından masum olursan erkek ciddi ilişki düşünür.
samed55 profili
-
erkekler neye aşık olur
-
kalbin hızla çarpmasına neden olmuş son olay
20mg cialis başka ne olacak :d
-
yalnız tipler parayı ne yapıyor sorunsalı
yalnız yaşıyorum ve keyfi bir şey olmadan aylık kredi kartı giderim 10.000 lirayı aşıyor ilginç bir şekilde.
markete git, dışarıda yemek ye ve biraz takıl dediğin an günde 200-300 lira gidiyor en az böyle olunca ıvır zıvırla ayda 10-15 bin masraf oluyor.
evli olanları ve çeşitli mecburi giderleri olan insanları düşünemiyorum nelerden taviz veriyorlar ve ne kadar sıkışıyorlar anlamak zor. -
25 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması
aşktan tam olarak ne anladığınıza göre değişebilen bir durumdur.
lise aşkları biraz farklıdır ve hormonların yeni yeni etkisini göstermesiyle başlar. bir şekilde delicesine aşık olursunuz. onu düşünmeye, sürekli hayaller kurmaya başlarsınız. yeme-içmede bir azalma olur cidden iştahtan düşersiniz. bir çeşit güçlü bir takıntıya dönüşür bu aşk. onu düşünmeden yapmazsınız her şeyiniz bir kişi olur. öylesine güçlü bir istektir ki gözünüzü karartırsınız bu açıdan lise aşkı insanın hayatında ciddi bir iz bırakır. lise aşkı, aşkın çok vahşi ve içgüdüsel bir yönüdür.
üniversite aşkı ise daha farklıdır aşk duygusundan ziyade sevmek ön plandadır. onu seversin ve ona dair şeyler hoşuna gider. birlikte zaman geçirmeyi, delicesine bir şeyler yapmayı istersin. ortak anılar biriktirirsin her şey daha çok netleşmeye başlar. sevgililiğin en güzel dönemleridir lise aşkı kadar kaotik değildir mantıkta işin içine girmeye başlamıştır. pek çok şeyi sevgilinle öğrenirsin ve yaşarsın.
iş hayatına atıldığında ise artık hayatın gerçekleri yüzüne daha sert çarpıyor demektir ayakların yere sağlam basmaya başlar. ne istediğini iyi bilirsin hatta daha önemlisi ''ne istemediğini''. yorucu bir ilişkiye ve aptal oyunlara tahammülün kalmamıştır. aşkı, sevgiyi ve daha önemlisi uyumu aramaya başlamışsındır. olgunlaşırsın gerçekten seveceğin birisini ararsın geceleri ve boş zamanlarında... kendini anlatabileceğin, beraber dünyayı gezebileceğin, hayata karşı elini tutabileceğin birisini sevmek istersin. 25 yaşından sonraki aşk bir anda olmaz lise aşkı gibi ya da üniversiteli sevgisi gibi değildir. 25 yaşından sonra aşk zamanla gelişir bir anda birisine bir şey hissedemezsin. detayları bilmen gerekir, zevklerini görmen gerekir, kendini nasıl ifade ettiğini bilmen gerekir. bu açıdan aşkın en kaliteli halidir ne istediğini bilen iki insanın birbirine kavuşma serüvenidir.
bana göre 25 yaş sonrası aşk > üniversite aşkı > lise aşkı. -
verilen paraya en çok değen şey
1.kaliteli ayakkabıdır sonuçta en önemli şeylerden birisi ayak konforu ve sağlığı.
2. iyi yastık, yorgan ve yatak. günde 8 saat uyuyarak geçirdiğimizden kaliteli olanları parasını sonuna kadar hak eder.
3. kitaplar, kitaplara giden para hep verimli olmuştur.