spectacular1112
profili

  • z kuşağının inanılmaz boş olması

    hayatta her şeyi kağıt üzerinde sanan yazar beyanı.

    birincisi,z kuşağı dediğin kuşağın eli kolu o kadar bağlı ki genel olarak avrupa'da ki yaşıtları bir çok yer görüp,gezip,tozup kendine tecrübe toplarken senin z kuşağın sinemaya giderken bile iki kere düşünüyor hafta sonunu getirebilir miyiz diye.

    ikincisi,türkiye'de ki verilen eğitimi eğitim mi zannediyorsun? eğitimden kastım matematik,türkçe değil.kaç tane lise mezunu öğrenci hayatta ne yapması gerektiğinin farkında? hangi üniversite mezunu okuduğu bölümünün eriştiği alanları,bu alanların nerede,nasıl olduğunu ne kadar biliyor? bu işler matematik çalışacaksın bak çalışmazsan bir bok olamazsın diye dayatmalarla olacak iş değil.bu yüzden ülkenin %10'u eğitim görüyor ve bu yüzden iş veren bir çok dalda asgari ücret teklif edebiliyor. neden? çünkü bu dayatmalar yüzünden okuyan insan çok,talep çok,sen olmasan başkası bu parayı kabul eder diyor.

    bu ülkenin z kuşağı dünyayı göremiyor.motivasyonunu toplayamıyor.genel olarak sıkıntı yaşayan ebeveynler de çocuklarına gerekli bilgi ve kişisel eğitimi veremiyor.insanlar da kendini teknolojinin ellerine bırakıyor ve hapsoluyor.dünyayı göreni de buradan çekip gitme peşinde zaten.

    edit:imla.

  • abd'deki evlilik programına konuk olan türk

    bence mursel bey türkçe'yi de konuşamıyor.