rukiyem for a dream5
profili

  • türk kızlarının videolarını çeken afgan

    bir gün bir tanesine denk geleceğim. sonra da o telefonu olay yerinde götüne sokacağım. amin.

    edit: özel mesaj yoluyla, türk erkekleri de bunu yapıyor diye kıyaslama yapanlara topluca cevap vereyim: mal mısınız lan siz? kıyaslamalık bir durum mu var burada?

    nerede, ne kadar bu tarz video kaydeden insan varsa; dil, din, ırk fark etmeksizin sövüyorum. afgantaparlık yapmayın bana. hümanizm bu değil.

  • 23 ocak 2021 türk gemisine korsan saldırısı

    öncelikle personelin yakınlarına ve tüm denizcilik camiasına büyük geçmiş olsun.

    gemideki bütün personeli tanıyorum. ne kadar inanmak istemesek de haber doğru. nijerya açıklarında yapılan bir korsan saldırısı.

    ne yazık ki 15 personel kaçırıldı. gemide şu an sadece 4. kaptan, baş mühendis ve yağcı bulunmakta.

    azeri vatandaşı 2. mühendis arkadaş öldürülmüş. umarım kaçırılan tüm personel sağ salim kurtarılır.

    gemi şu an verilen rotaya doğru güvenli bir bölgeye ilerliyor. gemide bulunan yağcı arkadaş da yaralı.

    edit: yukarıda nijerya'yı başka ülkelerle karıştırmama nasihatı veren coğrayfa uzmanı arkadaş işi kafa avcılığı vs ile taşağa vuruyor sanırım ama firma 3 günlük firma değil. bu ve filoda bulunan diğer gemilerin nijerya'ya yaptıkları ilk sefer de değil. elden gelenin ardına konulmayacağı aşikar.

    4 senedir korsan saldırılarına rastlanmadığını ve olayı saçma bir şekilde biden effect diye bağlayan arkadaşa da şu bkzları verelim;

    (bkz: hra)

    (bkz: high risk area)

  • black metal

    cradle of filth demiş. "abartmadan" scream vokal demiş. melodik ezgiler demiş. vokal soslarından bahsetmiş. ve asıl yıkıcı darbe de, bunları black metal başlığında demiş.
    sonra gel de bu tiplerin yorum yazdığı yerde düzgün bir inceleme oku.

  • converse'in 450 tl olması

    dikkatinizi converse'in 450 lira olmasından daha çok, hala giyenler çekiyorsa beyinde hasar büyüktür. zira giyilmesi gayet zevkli, her şeye yakışan bir ayakkabıdır. ama neticede basit bir bez parçasıdır ve 450 lira asla etmezdir.

    zorunlu edit: bazı arkadaşları gözleriyle okuması gerektiğine dair uyaracağına, içinde bulunduğun mağaradan çık. "hala giyilmesi dikkatimi çekti" diye kendini savunuyor bir de. bazı şeylerin dönemi yoktur, her zaman güzeldir. senin "zamanında" giydiğin şey, o zaman mı moda oldu sanıyorsun? tecavüzcü coşkun bile giyiyordu bu ayakkabıyı. o da senin dönemine mi laf etsin "holo goyoyolor bo oyokkoboyo yooo" diye?

    mecburen editi: daha zamanında giydiği ayakkabının markasını yazamayıp üstüne hem imla hem de kelime yanlışları yapan birinden okuma organı tavsiyesi almamı sağlamıştır. *
    yazma organı olarak başka bir yerini kullanıyorsa demek ki... görsel

  • en iyi metal müzik introsu

    saçmalıklar ötesi bir anket. "o zaman burada ne işin var dallama?" dediğinizi duyar gibiyim. bence de.

    adam koskoca bir müzik türünü almış, en iyi introyu istiyor. ya intro kelimesini yeni öğrendi ve onun heyecanıyla yazdı, ya da cahillik paçalardan akıyor oluk oluk. tür lan tür. baya altında 34857839 tane subgenre barındıran hayvan gibi bir müzik türü için intro. ayırmamış hiç. çünkü bir tane var ve hepsinden güzel.

    bu kafalar güzel kafalar gerçekten. kıskanıyorum.