ahlak sahibi terbiyesiz adam5
profili

  • özgür özel'in chp genel başkan adayı olması

    bu işte büyük kolpa var.

    tezgah zaten kurulmuş, karşısına kendisinden birisini aday çıkartıyor.

    özgür özel bilinçli olarak kaybedecek ve sonra partide ve oluyorsa görevine devam edecek, olmuyorsa başka görev verilir.

    ve günün sonunda kemal kılıçdaroğlu demokratik yöntemlerle seçim kazanmış, özgür özel kendisine karşı aday olduğu halde onu partide tutmuş ve hatta görev vermiş büyük bir demokrat olarak kendisini kendisine inanan şuursuzlara sunacak.

    bu adam demokrat falan değil, ayrıca görüldüğü gibi dürüst ve iyi bir insan olduğunu da düşünmüyorum.

  • fatih terim

    tek suçlu 35 tane transfer yaptırıp takıma hala berbat top oynatan kendisidir.

    kimse kusura bakmasın! neymiş yönetim transfer yapmamış.

    tudor bu takıma 8 tane transfer yaptı takım uçtu. isterseniz bir de tudor'un harcadığı bonservis parasıyla terim'in transferlerinin bonservislerini karşılaştıralım.

    fatih terim 3 yılda tam tamına 40,645 milyon euro değerinde 35 tane oyuncu aldırmış. aldırdığı oyuncuların hiçbirisi de satılmadı. ya elimizde patladı ya da bizden bedava ayrıldı.

    gelelim tudor'a; tudor 1 transfer sezonunda 44,80 milyon euroluk 8 tane oyuncu aldırmış. peki bu oyunculardan ne gelir etmişiz ona da bakalım.

    -ndiaye 16 milyon euroya stok city'e satıldı.
    -gomis 6 milyon euroya hilal'e satıldı.
    -maicon 1,70 milyon euroya önce kiralandı sonra 1,43 e satıldı toplamda 3,13 milyon euro.
    -fernando 4,5 milyon euroya sevilya'ya satıldı.

    yani tudor'un aldırdığı oyuncular aynı zamanda bize 29,63 milyon euro kazandırmış ve bu kadroyla 2 yıl şampiyon olmuş takım.

    şimdi herkese şu soruyu sormak istiyorum: fatih terim'in 35 tane oyuncu aldırdığı bugünün kadrosunu mu tercih edersiniz yoksa tudor'un 8 tane oyuncu ile kurduğu kadroyu mu?

    fatih terim'in 35 tane oyuncu aldırdığı bugünün kadrosunu tercih eden varsa çok net gerizekalıdır. o halde tudor'un kadrosunu dağıtan ve yerlerine daha iyisini koyamayan fatih terim nasıl oluyor da haklı oluyor ve bu yönetim nasıl oluyor da 35 tane oyuncu almışken suçlu oluyor.

    herkes gözünü açsın artık, fatih terim bu takıma geldiği günden beri hiçbir şey oy-nat-mı-yor!

    geldiği günden beri tudorun da rikerink'in de istatistiklerini yakalayamadı.

    her maç sonu gizemli gizemli konuşmalar, vefa edebiyatı yapmalar, hep aynı terane! nasıl teknik direktör anlamak imkansız, biraz da takımı konuş, biraz da hatalarından bahset ama hep başkası suçlu hep başkası.

    taktik hep aynı, yönetimle taraftarı karşı karşıya getir sonra mağduru oyna. bu hiç değişmiyor hep aynı.

  • usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler

    10 yıldır aktif araç kullanan birisi olarak burada müthiş bir tavsiyede bulunacağım. muhtemelen daha önce de yazdım ama bir kaç kişi daha görür diye tekrar yazmak istiyorum.

    daha önceleri bir forum sitesindeki bir üyenin tavsiyesi aslında bu ve tavsiye şu şekilde:

    "babam bana 'oğlum eğer yolda giderken park etmiş araçların arasından yola bir top fırlarsa hemen dur çünkü arkasından muhakkak bir çocuk yola fırlar" demişti ve gerçekten de bir çok kere başıma geldi"

    bu tavsiye de benim aklımın bir köşesinde hep kaldı ve 10 yıl boyunca 2 yada 3 kere başıma geldi. ne zaman park etmiş arabaların arasından yola bir top fırladıysa hemen durdum ve gerçekten arkasından hemen bir çocuk fırladı. eğer durmamış olsaydım çocuklara %100 çarpacaktım.

    bunu okuyan arkadaşların da bu tavsiyeye uymasını öneririm, çünkü çocuklar topu yakalamak için oynadıkları oyunun heyecanıyla gerçekten yola fırlıyorlar.

  • 27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı

    bak kardeşim, yenelim yenilenim berabere kalalım bunlar hiç önemli değil de yabancı hakem olsun şu maçlarda artık.

    yemin ederim bizim türk hakemlerinden gına geldi, hele cüneyt çakır maç yönetince maç hevesim kaçıyor. maçı ortada götüreyim de başım ağrımasın diye maçı katlediyor.

  • şokopop'un maskesini çıkarması

    diğer ülkelerdeki tedx konuşmalarına bakıyorum ufkum açılıyor bizdekilere bakıyorum kahroluyorum. şokopop nedir arkadaş!