ichji7
profili

  • mutsuzluk ve depresyona iyi gelen şey

    akp'nin siktir olup gitmesi.

  • küfürlü konuşan kadın

    niye küfür erkeğe mi mahsus amk? küfür etmek sağlığa yararlı bir şeydir. küfür edin kızlar tutmayın kendinizi.

  • paypal açılsın kampanyası

    başlattığım kampanya.

    açıldığında bu ülkeye deli gibi döviz girecek. sırf paypal yok diye yazılımcı, sanatçı, zanaatkar ve daha bir sürü insan zekası ve yeteneği olduğu halde para kazanamıyor. hele ki döviz bu kadar yüksekken sadece kendi ürettiğini satarak ortalama üstü bir hayat sürebilir bir insan bu ülkede. ulan biz ne suç işledik *** çocukları? ben her ay binlerce dolar kazanabilecek durumdayken faturalarımı ödemek için avans çekmekten kafayı yemek üzereyim artık.

    sırf bir avuç *** evladı daha çok zenginleşsin diye milyonlarca insanın hayatı bitiriliyor. döviz üç galaksi öteye ulaştı anasını satayım. ya hani diyorlar ya evrim teorisi varsa ara form gösterin diye, ulan şu saçmalığı kabullenenden ala ara form mu var?

    açın artık şunu *** koyduklarım.

    not: lütfen kimse gelip de başka yöntemler var paypal kullanabilmek için falan yazmasın. paypal mal değil sen ödeme almaya başladığında o ülkede yaşadığına dair kesin kanıtlar istiyor senden ve hesabını kapatıyor. zamanında wikipedia için falan da kendimizi yırttık buraya gelip ama dns var ama vpn var yazdılar. sokayım dns'e de vpn'e de.

    edit: bazı şeyleri yıldızladım, bir insanın hakkı yenince sinirleri bozuluyor doğal olarak. @mirovnas kusura bakma lütfen.

  • pokemon tasoları geri gelsin kampanyası

    sevgili frito-lay.
    biliyorum içinde taso var mı diye o cipsleri mıncıklayıp püre haline getirdiğimiz için rahatsız hissettiğin zamanlar oldu. lakin şunu da unutma ki sen bir kuşağın çocukluk yıllarına dair hoş anılara sponsorluk yaptın. o tasolar senin için ürünün yanındaki promosyondan fazlası değildi belki. hatta ash, misty, brock ve pikachu tasolarını cimri gibi azar azar üretip ortamdaki rekabetin dozunu arttırmaktan apayrı zevk aldığını düşündüğüm de çok oldu. pokemon tasosu peşinde yitip giden harçlıklarla gücüne güç katarken o ufacık masum çocukların bir gün büyüyeceğini hiç hesaba katmadın değil mi? nasıl olsa artık büyüdük koca adam olduk diye yıllar sonra annelerimiz tarafından karşı komşunun çocuğuna verilen eski tasolarımızın geri gelmediğinde yarattığı yıkımı da hiç düşünmedin eminim. emin ol hiç kolay değildi. sen hiç yatmadan önce o gün üttüğün tasolara bakıp uyudun mu? kendini bilmezin teki yüzünden bir efsanenin sona erişini kayan bir yıldız gibi izledin mi? bir plastik parçası yüzünden kaç sağlam dostluğun kurulduğunu aklının ucundan geçirdin mi? hiç sanmıyorum.

    artık endişelenmene gerek yok. şimdi bize çocukluğumuzun güzel anılarından birini geri verebilmen için önünde harika bir fırsat var. cipslerinin kapış kapış satılması ile sonuçlanacak tarihi bir fırsat. telif hakları falan filan bunlar beni ilgilendirmiyor frito-lay'ciğim. ben o tasoları geri istiyorum, anlıyor musun?

    duy bizi frito-lay!
    bize tasolarımızı geri ver!

    #tasolargerigelsin

  • 23 eylül 2020 dolar kuru

    korkunç kur.
    bu işportacıların derhal gitmesi lazım.
    yerlerine de ülke nasıl yönetilir bilen gerçek devlet adamlarının geçmesi gerekiyor.
    bu işin şakası yok millet, ciddi ciddi aç kalacağız.

  • evlenmelik erkek mesleği

    pezevenk.
    para için evlenen orospularla anca gerçek bir pezevenk başa çıkabilir.

  • sahilde mangal terörü

    havaların ısınmasını fırsat bilip bu haftasonu yine sikip bıraktılar bütün sahili. ulan şu şehirde insanın oturup iki deniz havası soluyup kafa dinleyebileceği bir buralar vardı. her yerde olduğu gibi buraların da ırzına geçtiniz. nasıl bir mahluksunuz bilmiyorum ki. eskiden sessiz sakin oturan insanlar gelirdi sahile. şimdi ne idüğü belirsiz tipler sabahın köründe sülalecek kurulup akşama kadar bütün gün sahilin anasını sikiyorlar. insanlar ne yürüyebiliyor, ne kafa dinleyebiliyor sahilde. arabalarını 3 sıra park edip trafiğin de bir güzel ağzına sıçıyorlar. kadıköy'de içinde insan varken araç çeken trafik çekicilerini buraya da bekleriz. dışarıdan duyan insan mangal bu en fazla ne olabilir diyordur belki. o iş hiç öyle değil işte. öyle bir dumanaltı oluyor ki ortalık arabalar yavaşlayarak geçiyorlar. böyle ilkellik yok arkadaş yok lanet olsun. bunlar mangal yaparken sahili komple söküp okyanusa salsak istanbul'un kültür seviyesi dünyanın ilk 5'ine yükselir.