haracina5
profili

  • survivor 2021 ünlüler-gönüllüler

    önceki anlat bakalım'ların birinde hanzade birine ''oyalamak'' kelimesini anlatmaya çalışıyordu. ''ben yapım ekibinden birini bir şey yapıyorum ya hani, sen o arada aşırıyorsun ne yapıyorum ben?'' demişti ve bu bir itiraftı. üzerinde durulmadı ama komik gelmişti ayan beyan orada farkında olmadan bunu söylemesi. montajda bile kesilmemişti. bu hafta herhalde konseye aksiyon gerekiyordu patlatmaya karar verdiler yarışmacıları. ah acun.

  • masterchef türkiye

    ebru herhalde ekşi sözlükteki abazalar dışında bugüne kadar kendisi için seksi, çok seksi gibi bir iltifat almamıştır. buraları okuyup mutlu oluyordur. seksi seksi bakıyordur kendine aynada. harbiden seksi miyim ben diyordur. sizi gidi seksiler.

  • masterchef türkiye

    serhat’dan geliyor; “karşı takımdakini de ben yaptım, buradakini de ben. bakalım hangi ben daha iyi yapacak”

    bu elemanın repliklerini kim yazıyor ya, çok iyi.

  • masterchef türkiye

    somer şef, mavilerin kaybettikten sonra medeni medeni birbirini oyladığı akşamdan bayağı bir rahatsız olmuş olacak ki, bu gece berker ve ebru’yu haşladı. barbaros seni yazdığında bir sarılıp öpmediğin kaldı falan dedi. aman tanrım. demek ki şefler de insanlık, medeniyet değil, kaos istiyor. ne reyting hırsıymış be. avustralyada restoranı olan koca koca şefleri bile maymun etti acun.

  • wuhan virüsü

    adam italya'da tatildeydi, şimdi yurda döndü ve döner dönmez kalabalık yerlerde, memleketi de özlemişim ha tarzında story atıp duruyor.

    sağlık bakanı, yurtdışından gelenler 2 hafta eve kapatsın kendini demişti. yok mu şikayet edebileceğimiz bir merci bunu. karşı binamda bi de. böyle angut angut dolaşmasın sağda solda.