jack lupino6
profili

  • ankara'dan en çok keyif alınan an

    sıcak bir yaz akşamı, hafif serin bi yerde, sessiz sakin çimlerde manzara izlemek. en keyif aldığım an. o gece hiç bitmesin isterim.

  • doktorlara hakemler kadar değer verilmemesi

    dün gece öğrendiğimiz gerçek. bir hakeme yumruk atıldı diye tüm dünya seferber olacak neredeyse. cumhurbaşkanı bile araya girdi. tüm dünyada haber oldu. fakat her gün yüzlerce doktor dövülüyor bakın "doktor". keşke hakeme gösterilen özen doktorlara da gösterilseydi de doktorlarımız sağlıkta şiddet yüzünden yurt dışına kaçmak zorunda kalmasaydı. bakın ben hakeme değer verilmesin demiyorum ama her gün dövülen doktorlara neden değer verilmiyor? doktor öldürüldü kaç kere bu ülkede. halen caydırıcı cezalar gelmedi. ulan ne futbolmuş be.

    not: doktor değilim.

  • yapı ve kredi bankası

    bankanın ne suçu var bddk kredilere limit koydu. reel faiz ve enflasyon gerçeği ortada. bedava para dağıtılmasının uzun vadede kimseye bir yararı yok.

  • tıp fakültelerinde matematik dersinin olmaması

    "ortalama bir tıp mezunu türkiye'deki mühendislerin %90'ından daha fazla matematik bilir."

    "mühendislerin kendisini matematik biliyor zannetmesi durumu."

    bunlar ne içiyor da bu kafaya erişiyor merak ediyorum cidden.

    ulan üniversitede 6 tane matematik dersi aldım, 4ü hardcore denilecek dersler adam bana matematik bilmiyorsun diyor. tıpçı benden iyi biliyormuş. tıpçı adam en son türev integral gördü, üniversitede ise türev integral bildiğin kabul edilerek başlıyorsun derslere. milleti yok yere aşağılamakta üstünüze yok cidden.

  • fındık havuzunda yüzen primat

    fındıklar yıkanıp mı satılıyor sanıyordunuz? fındık zaten toprak üstünde kurutulur, pislik içindedir yani. adam ayağıyla basmış, yüzmüş içinde çok mu? nasıl bir şey bekliyordunuz fındık için?

  • insanın kendini en yalnız hissettiği an

    bi gün olur evden hiç çıkmazsın, saat 12ye geldiğinde ağzından tek bir kelime çıkmadığını farkedersin. tek bir insan görmeden, tek kelime edilmeden geçirilen o gün..