namaewa no nick12
profili

  • ibb parasını teslim alan chp'lilerin ifşa videosu

    aç birader o zaman yolsuzluk davası. madem çalıyorlar içişleri uyuyor mu?

    ben cevabını vereyim: hayır, uyumuyorlar. çünkü bu yaptığınız karalama kampanyaları fetullah gülen sizi badelerken kulağınıza fısıldadığı dezenformasyon derslerinden geliyor.

  • ekrem imamoğlu

    bazı andavallar tarafından bir yanda herkese mavi boncuk dağıtıyor diye ilkesiz, kutsalı olmayan biri diye eleştirilirken diğer yanda aynı kişiler tarafından 2. rte olmakla suçlanan belediye başkanı.

    ülkedeki gerizekalı enflasyonunu buradan çıkarabilirsiniz.

    bu ülkede 90 milyon vatandaş yaşıyor, siz diyorsunuz ki bu adam herkese mavi boncuk dağıtmasın, sadece belli kesimlere boncuk dağıtsın.

    e bunu yapan zaten erdoğan. geldiğinden beri ülkeyi ikiye bölüp kendi seçmenlerini mükemmel insanlar, diğerlerini terörist ilan etmiyor mu bu adam. alın size omurgalı, kutsalı olan siyaset. adama 2. rte olmadığı için rte'ye benziyor diyorsunuz, bunun bile farkında değilsiniz.

    demokrasi öyle işlemiyor işte. bana kadar demokrasi, benden sonra otokrasi diyorsanız zaten sizin adamınız erdoğan zaten, buralarda takılmayın. bu adama oy veren kişiler erdoğan'ın kutuplaştırıcı politikasından bıkmış, tekrar eski günlerdeki gibi komşumuza nefretle bakmayacağımız dönemi özleyen insanlar.

  • murat kurum'un gümbür gümbür geliyor olması

    gelirken elinden tutun da beykoz'u avrupa yakasında ararken kaybolmasın.

  • fotoğrafın atatürk olduğunu bilmiyordum pişmanım

    seni şöyle bir dayaktan geçirip karakolda insan olduğunu bilmiyordum odun sanıp vurdum diye ifade vermek gerekir de neyse.

  • mhp'yi eleştirmemek bizim stratejimiz

    bir siyasi parti düşünün ki iktidar olmak istiyor ama stratejisi iktidara zarar vermemek.

  • ibb'nin ulaşım zammını protesto eden öğrenciler

    akgençlik çalışıyor.

    aylık öğrenci kart ücreti 109 tl, sadece okula git-gel yapsalar bir biniş 2 tl civarına denk geliyor. neredeyse bedava öğrencilere kart ücreti, kime bu numaralar?

  • squid game'i akp yönetse olacaklar

    oyunu kazanan adamdan vergi diye ödülün %60'ı geri alınır.

  • newyork times son 125 yılın en iyi kitabı anketi

    daha adil bir dünya mümkün kitabını finalistlere sokmadığı için oy kullanmaya gerek bile görmediğim anket. kimlere hizmet ettiği belli.

  • 22 nisan 2021 erdoğan'ın yayınladığı mesaj

    kafayı 15 temmuz ile bozmuş adamın açıklaması.

    ne kadar uğraşırsanız uğraşın 15 temmuz herhangi bir şekilde önemli bir gün ol-ma-ya-cak. biz halk olarak sizin hatalarınızın, ne istedilerse vermenizin cezasını yüzlerce vatandaşın çektiği bir günü milli bir gün olarak kutlamayacağız, siz iktidardan düşünce en sadık seçmeniniz bile unutacak.

  • volkswagen'in slovakya'yı tercih etmesi

    asgari ücret çin'in altına düşmüşken fabrika bile açmıyor kimse. şüphesiz ki burada akp'ye oy verenler için nice dersler vardır.

  • ekonomiyi protesto etmeme sebepleri

    defalarca yazdım ama yine yazayım, ülkenin yarısı ekonominin iyi olup protestocuların terörist olduğuna inanıyor, diğer yarısı su veren itfaiyenin hortumunu diyerek evinde oturuyor. biri protesto etmek istese zaten destek bulamayacak, o yüzden herkes suskun.

  • akp'nin kalesinde akp'ye isyan

    peki yarın seçimi yeniliyoruz deseler koşa koşa akp'li diye aynı adama oy vereceklerin isyanı.