sutdokturmuskedi3
profili

  • doğalgaz faturası

    herkes 8-10 bin tl maaş aldığını söylerken, ısınmak yerine 150 tl tasarruf yapanları da gözler önüne seren faturalar. o maaşlar mı yalan yoksa burada olan ağlamalar mı?
    istanbul 1+1 ev, banyo dahil 25 derece 140tl.
    edit:85 m2

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    "kadınların bir seylere inanma oranı;
    duyduklarına %1
    gördüklerine %2
    duyup görmemelerine rağmen kafalarına kurduklarına %97 "

  • bebek katili türkiye cumhuriyeti

    kendisine bebek katili derken, en azından içinde yaşayan bölücü organizmaların susması gereken devlet. hadi terörist seviciydiler filan demiyorum sonuçta anne karnında olan bebeğin daha gözü açılmamış ama bir durup düşünmekte fayda var. sizin o beyniniz düşünmek istemez diye yardımcı olalım.
    daha yeni olan olaylardan biri;
    http://www.yenisafak.com/…ambulansi-kacirdi-2203488

    fakat durun, canım ülkeme laf eten bu organizmaların inine bir girelim.
    (bkz: kalkancık köyü katliamı)
    "4 ekim 1993 tarihinde, siirt’in şirvan ilçesine bağlı köylere peş peşe baskın düzenleyen pkk’lı teröristler kalkancık köyüne roket ve ağır silahlarla saldırdı. saldırıda 3’ü kadın 3’ü erkek ve 4’ü korucu olmak üzere 10 kişiyi katlettiler."

    (bkz: daltepe köyü katliamı)
    "4 ekim 1993 tarihinde, siirt’in şirvan ilçesine bağlı daltepe köyüne saldıran pkk’lı teröristler, aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 23 kişiyi katletti."
    https://hizliresim.com/955n9n 6 ekim 1993, milliyet gazetesinin manşeti.

    devam edelim..
    (bkz: atabinen mezrası katliamı)
    "24 temmuz 1995 tarihinde, iran’dan türkiye’ye giren 150 kişilik pkk’lı terörist grubu, van’ın gürpınar ilçesine bağlı akdoğu köyü atabinen mezrasına giremeyince evleri roket atışına tuttu. teröristler 7’si kadın ve çocuk, 12 kişiyi öldürdü, 13 kişiyi ağır yaraladı."

    (bkz: tekman katliamı)
    "11 ekim 1994 tarihinde, erzurum’un tekman ilçesine bağlı katranlı ve taşkesen köylerinde görevli 5 öğretmeni kaçıran pkk’lılar 4 öğretmeni kurşuna dizerek katletti." senin o değersiz zihniyetinin içerisinde boğulmaması için çocukların, göreve giden öğretmenlerdi onlar. doğru değil mi? utan derdim ama utanma. devam edelim biraz daha..

    (bkz: anıklı köyü katliamı)
    "8 temmuz 1987 tarihinde, mardin’in midyat ilçesine bağlı yuvalı (anıklı) köyü haraberk mezrasına saldıran pkk’lı teröristler aynı aileye mensup 7’si çocuk 2’si kadın 9 kişiyi katlettiler." katil t.c. çocuk öoldürüyor diyorsunuz ya hani. oynat uğurcuğum, devam.

    (bkz: hani katliamı)
    "9 kasım 1992 tarihinde, diyarbakır’ın hani ilçesine saldıran pkk’lı kürtler önce kaymakamlık binası, ptt, askerlik şubesi ve lojmanları, karayolları şube şefliği, adliye binası, emniyet müdürlüğü lojmanları ile diğer kamu kuruluşlarına ateş açtılar, araçları yaktılar; ardından binaları ve evleri basarak insanları kurşuna dizdiler.
    saldırıda 4’ü çocuk, 4ü kadın 12 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
    bu kanlı eylemi pkk’nın amed eyalet sorumlusu şemdin sakık’ın yönettiği kaydedildi."

    (bkz: çiftekavak mezrası katliamı)
    "21 eylül 1987 tarihinde, şırnak’ın güneyce köyü çiftekavak mezrasını basan pkk’lılar, 2’si hamile 5 kadın, 4’ü çocuk 11 kişiyi katletti, 2 kişiyi ağır yaraladı." iyi oku hewal, iyi oku.

    (bkz: başbağlar katliamı)
    "5 temmuz 1993 tarihinde, faşist kürt terör örgütü pkk’nın erzincan’ın kemaliye ilçesine bağlı başbağlar köyünde 33 kişiyi katlettiği ve köyü ateşe verdiği katliamdır. 28 kişiyi köy meydanında toplayarak kurşuna dizen ve 5 kişiyi ateşe verdiği evlerde diri diri yakan pkk’lı katiller, insanları katlettikten sonra “sivas’ın intikamı alındı” şeklinde bir bildiri bıraktılar. geride 33 ölü, 30 dul kadın, 100’e yakın yetim çocuk ve yakılan evlerin enkazı kaldı." vali recep yazıcıoğlu'nu da rahmetle analım..

    (bkz: savur katliamı)
    "21 ocak 1994 tarihinde, mardin’in savur ilçesine bağlı ormancık ve akyürek köylerine roket ve gaz bombalarıyla saldıran pkk, 11’i çocuk 21 kişiyi katletmiştir." 11 çocuk diyor, keşke altını çizerek yazabilsek.

    (bkz: seki köyü katliamı)
    "22 haziran 1992 tarihinde batman’ın gercüş ilçesine bağlı seki köyünü basan faşist pkk’lılar, iki korucunun evine saldırarak aileden 8’i çocuk, 10 kişiyi vahşice katletti, 2 kişiyi ağır yaraladı." faşikler çocuk öldürüyor değil mi?

    (bkz: çetinkaya mağazası katliamı)
    "25 aralık 1991 tarihinde, pkk’lı teröristler istanbul’un bakırköy ilçesinde bulunan çetinkaya mağazası’na, insanların alışveriş yaptığı gündüz saatlerinde molotof kokteyli ile saldırarak yangın çıkarmış ve o sırada mağazada bulunan 7’si kadın, 1’i çocuk, toplam 11 kişiyi öldürmüştür." masum köylü olamadı tabi istanbul'da yaşayan vatandaşlar..

    (bkz: sümer köyü öğretmen katliamı)
    "6 kasım 1988 tarihinde, mardin’in dargeçit ilçesine bağlı sümer köyü’nü basan pkk militanları, öğretmen lojmanını kuşatarak 3 öğretmeni katletmiş, 1’ini ağır yaralamıştır." yine hedefte öğretmenler var.

    (bkz: bingöl katliamı)
    "24 mayıs 1993 tarihinde, bingöl-elazığ karayolu’nda araçların yolunu kesen pkk militanları, usta birliklerine giden ve askerliklerini tamamlayıp memleketlerine dönmekte olan üniformasız askerlerin olduğu otobüsleri durdurdu. faşist kürt terör örgütü, 33’ü asker, 40 kişiyi olay yerinin yakınında kurşuna dizerek katletti. sivil araçları ateşe verdi, 13’ü asker, 1’i polis, toplam 22 kişiyi de kaçırdı."

    (bkz: gündükörte mezrası katliamı)
    "23 ocak 1987 tarihinde gözü dönmüş pkk militanları, gündükörte mezrası’nda 2’si bebek, 5’i çocuk, 1’i yaşlı olmak üzere 10 kişiyi öldürdü, 10 kişiyi ağır yaraladı."

    (bkz: cevizdalı katliamı)
    "1 ekim 1992 tarihinde, bitlis’in merkez ilçesine bağlı cevizdalı köyü’nü devlete bağlı oldukları yalanı ile gece vakti basan faşist kürt terör örgütü pkk, 8’i çocuk olmak üzere 30 kişiyi katletmiş, 20 kişiyi de yaralamıştır.
    kadın ve çocukları rehin alarak geçici köy korucularına silahlarını bıraktıran teröristler, bölgeye sevk edilen güvenlik güçlerinin gelmesiyle köyü ateşe vermiş ve 13 korucuyu yanlarına alarak kaçmıştır."

    (bkz: çoban katliamı)
    "28 mart 1988 tarihinde şırnak’ın yağızoymak köyü’nü basan faşist kürt terör örgütü pkk; 9 masum çobanı boğarak, 350 koyunu ise bıçaklayarak katletti." çoban, koyun farketmeden yaşayan herşeye zarar verme zihniyetindeki mahlukatlar. ne yapalım, sevelim mi sabaha mı saklayalım?

    (bkz: behmenin mezrası katliamı)
    "9 mayıs 1988 tarihinde mardin’in nusaybin ilçesi taşköyü’nün behmenin mezrasını basan pkk’lı teröristler; bir aileden 8’i çocuk, 2’si kadın 11 kişiyi öldürdüler, 2 çocuk ise ağır yaralandı." 11 kişinin 10 tanesi kadın ve çocuklar. evet, faşist t.c. hamileleri, çocukları öldürüyor.

    (bkz: açıkyol katliamı)
    "faşist kürt terör örgütü pkk tarafından 7 mart 1987 tarihinde mardin’in nusaybin ilçesi açıkyol köyü’nde 6’sı çocuk 8 kişi kurşuna dizildi." ölenlerin yüzde 75'i yine çocuk.

    (bkz: 9 mühendis katliamı)
    "21 mart 1990’da pkk, elazığ-kovancılar’da yol keserek 9 mühendis ve firma mensubunu kurşuna dizerek öldürdü. örgüt katliamı kendi yayınları olan serxwebun’dan üstlenmiştir" bunların, devlete faydası olan herkesle sorunu var, tabi görebilirsek.

    (bkz: darıkent katliamı)
    "11.09.1994 günü ders yılının ilk günü tunceli’nin mazgirt ilçesi darıkent beldesi’nde saat 22.15 sıralarında pkk’lı bir grup baskın düzenlemiş ve 6 öğretmeni lojmanlarından çıkarıp belde merkezine toplamış, kurşuna dizerek katletmiştir."hedefte yine canım öğretmenlerimiz var. neden olsa acaba?

    (bkz: ortabağ katliamı)
    "22 ocak 1987’de şırnak ilinin uludere ilçesine bağlı ortabağ köyünde düğün evine pkk’nın gerçekleştirdiği bombalı eylem sonucu 2’si çocuk, 4’ü kadın toplam 8 köylü vahşice katledilmiştir."

    bunlar eski gelmiş olabilir devam edelim;

    16 ocak 1996
    şırnak’ın güçlükonak ilçesi ile taşkonak köyü yakınlarına pusu kuran pkk teröristleri, roketle saldırdıkları bir minibüsü, içinde bulunan 7’si köy korucusu 11 kişi ile birlikte yaktılar.

    23 nisan 1996
    kahramanmaraş’ın ekinözü ilçesinde 3 öğretmen teröristlerce kurşuna dizilerek öldürüldü.

    22 haziran 1996
    diyarbakır’da yayın yapan söz tv stüdyoları ve aynı binada bulunan altındağ dinlenme tesisi, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı. olayda 6 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

    13 ağustos 1996
    sivas’ın kangal ilçesi demriz tren istasyonuna baskın düzenleyen pkk’lı teröristler 8 kişiyi öldürdü.

    20 ağustos 1996
    pkk teröristlerinin sivas’ın koyulhisar ilçesi yakınlarında yol keserek 4 aracı taraması sonucu 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

    3 eylül 1996
    başkale ve çaldıran ilçelerindeki çatışmalarda 2'si teğmen, 12 asker şehit düştü.

    22 eylül 1996
    elazığ’ın alacakay ilçesi yakınlarında etibank şark krom işletmesi müessese müdürlüğüne saldıran pkk teröristleri 5 kişiyi öldürdü.

    25 ekim 1996
    adana emniyet müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet binasının önünde gerçekleştirilen bombalı intihar saldırısında, 3’ü polis 4 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

    29 ekim 1996
    sivas’ta çarşı karakolu önünde gerçekleştirilen bombalı intihar saldırısında 3’ü polis 4 kişi öldü.

    8 kasım 1996
    hakkari’nin çukurca ilçesi köprülü köyünde bir grup teröristin bir minibüse roketli saldırısı sonucu 12 korucunun şehit olduğu 5 kişinin de öldüğü bildirildi.

    15 aralık 1997
    mardin, dargeçit yolunda mayınlama (10 erkek, 1 kadın, 1 çocuk, toplam 12 kişi)

    13 temmuz 1998
    sivas, divriği, çayözü köyü, hamuçimen mezrası. (3 erkek, 1 kadın, toplam 4 kişi)

    aramıza 2000 nesilleri olmadığını sayarak, herkesin olanlardan, değişmeyenlerden haberdar olduğunu düşünerek ellerini vicdanlarına koymalarını rica ediyorum. gerçek katilin kim olduğu ortada fakat kendini acındıran ve mazlumu oynayan kim?

    ne mutlu türküm diyene
    kaynakça;
    http://www.pkkeylemleri.com/