gri yali capkini5
profili

  • 26 şubat 2024 torreira'ya verilmeyen kırmızı kart

    avrupa maçında olsa yabancı hakem direkt kırmızıyı yapıştırmıştı. gözünden kaçsaydı da var uyarmıştı.

    sonra orta-alt seviye takımlardan biri 4 tane tıklatınca lige odaklanıyorlar. amkhahaha

  • 1 insanın hayatı 100 bin köpekten değerlidir

    sahiplenmeye götü yemeyip iki gün yiyip bitiremediği yemeği sokağa bırakanlar ve asalakları ayakta siken mama dernekleri verdi o canları. beslendikçe ürediler.

    sebep-sonuç ilişkisi kuramayan primatları ikna etmek yerine direkt sokak köpekleriyle muhatap olunsa daha hızlı çözüm üretilir. prezervatif kullanmayı falan öğrenebilirler. *

  • enner valencia

    küfürler boşa gitmedi en azından.

  • chiliz

    dün bir arkadaşımın 12 dolar olacağını düşündüğü için almamı önerdiği token. herkes öyle konuşuyormuş. arkadaşlığımızı sorgulamaya başladım.

    insanoğlu hiç akıllanmıyor. kafede, sokakta her yerde kripto paralar konuşulur oldu artık. çok kişinin canı yanacak. kredi çekip, evini, arabasını satıp parasını katlama hayali kuranlara yazık olacak.

    neden mi yazık olacak. çünkü bu insanlar aç gözlü ve korkaklar. yatırdıkları para iki katına çıksa dört katına çıkmasını beklerler. sonra düşüş ya da yatırım terimiyle düzeltme dalgası gelir. düşüşlerde panik olmaya başlarlar. yılların emeğinin sonucu olan birikimlerinin yok olacağını düşünürler. düşerken satarlar. yükselirken de sattığı fiyattan yüksek de olsa alırlar. çünkü artık çıkmaya başlamıştır. yükselirken alıp düşerken satarak zengin olma hayali kurarlar. bir de borsaya kumar gözüyle bakarlar. zaten yatırım kelimesini pek kullanmazlar. borsa oynamak derler.

  • cem yılmaz

    eskiden komikti; şimdi ise gülünç.