sogukta camasi kurutan stark6
profili

  • camiye 5.3 milyon tl bağışlayan emekli

    sma'li bebek edebiyati ile bu adami haksiz duruma dusurmeye calismayin, sma hastasi cocugu olanlar ikinci bebekte ayni sorunun olacagini bildigi halde ikinci hatta ucuncu cocugu yapiyorlar. sonra allah, kader, kismet ve vade yetti hikayeleri.

    turkiye icin bu parayi cahil insanlari egitmek icin kullanmak en buyuk iyilik olabilirdi.

  • resim çektiriyor günahına şahitlerini çoğaltıyor

    fotograf cektirmek gunahsa, kamera karsisinda olmak nedir diye sormak istedigim tatli kisi beyani. isin komigi adamin gazetede kocaman fotosu var, gunahkar seni.

  • mesut özil

    kariyerini alman gibi basladi ve turk gibi bitirdi olarak hatirlayacagimiz futbolcudur.

  • miss ukrayna yarışmacıları

    begenmeyenler ve sokakta bunlardan daha iyisini bulanlar geldigine gore, sona ermis yarismadir. bu sefer oldukca hizli oldu.

    ayrica baslik acilirken dikkat edilecek hususlar, mesela yil, hangi yil katilmislar 1966 mi 2178 mi nerden bilecegiz bunu, tek elle baslik acmak boyle bir sey olsa gerek.

  • ilkokul öğretmeniyle hesaplaşan öğretmen adayı

    insanlara sacma gelen davranislardir.

    ilkokul 2. siniftaydim, benim gozumun onunde ogretmen cocugun yuzunu dagitti, kanlar fiskirdi 32 sene gecmis ustunden hala unutamiyorum. o dayak yiyen cocuk bugun gitse o ogretmeni oldurse yeridir, o derece psikolojisi bozulmustur.

    baban ne is yapiyor diye bosuna sormazlar bu tip ogretmenler, baban saglam bir is yapiyorsa yuzune gulerler. yoksa bir tekme de onlar atar.

    edit: bazilari mandela etkisi yanlis hafiza gibi sacmalamalara girmis, sanirim siz 80'lerde buyumediginiz icin bu tip ogretmenlere denk gelmediniz, flut calamadigi icin dayak yiyen mi gormedim, ogretmenin moskof orospu cocugu diyerek daldigi ogrenci mi gormedim, kulak memesine 0.5 kalem batiran ogretmen mi gormedim. yuzlercesini daha sayabilirim.

    okul acildigi gun bize su magazadan yamaha flut alacaksiniz yoksa boku yediniz bakisi atan ogretmen mi gormedim, yamaha flut parasiyla o zaman okulda 1 ay yemek yiyebildiginiz donemlerdi. kumrular caddesinde, namik kemal ortaokulu, leyla **** isim de vereyim, 90larda bu okula gidenler varsa bilir. dovmedigi ogrenci mi kaldi okulda. daha yazsam yuzlerce sey yazabilirim,

  • thy çin uçuşlarını durdursun kampanyası

    turk mantigini yanlis anlamis kisilerin istegidir.

    turk bir yere kimse gitmiyorsa o zaman ben giderim. tum para bana kalir diye dusunen ticari kafa yapisina sahiptir. once para sonra yine para.