seyfulll3
profili

  • wells fargo bank'in dolar 15 tl olabilir tahmini

    ihracatı bitirirmiş. 18 den 10 liraya düştüğünde bitti mi kardeş ? hemde bir gece de indi. dışarıda inin cinin top oynadığı saatte bu ülkenin cumhurbaşkanı çıktı sınırsız faiz arttırımı yaptı.

    gelen mesajlar üzerine edit: bilgisiz ve cahil de olduk. çok şükür.
    ve evet ben ekonomist değilim arkadaşlar. gelip de bana ekonomi kitaplarından paragraf atmayın.
    10 yıla yakın süredir kadın giyim üzerine toptancılık yapıyorum. iplikten kumaşa dikiş makinasına kadar herşey dışarıdan alınıyor... 18 den 10 liraya düştüğünde daha batan bir firma görmedim duymadım. bilâkis daha fazla kazandıklarını söyleyebilirim.

    edit 2: hasta mısınız olum siz ? ben size birden düşerse ya da yavaş yavaş düşerse şöyle olur mu dedim ? sonuçta bu kür düştü mü ? düştü. herkes iflas mı etti ? yoo... biri demiş ki; asgari ücret 600-700 dolar olursa kimse iş yapamaz. (aslında çokta güzel yaparlar ya) ben bu konuda bişey demiş miyim ? bana niye konuyla alakası olmayan hakaret dolu mesajlar atıyorsunuz ?(soru işareti cevap verin diye koyulmadı oraya.)

  • erkeklerin yaşlandıkça yakışıklılaştığı gerçeği

    yukarıda bir hanım ( memeli) var. erkeklerle ilgili önüme çıkan kaç tane başlık varsa, hepsine entry girmiş. bi sıkıntısı var ama...

    edit: üşenmedim ablanın profilene şöyle bir baktım. ilginç bir bilgi olarak 2. mahmut için de kendileri seksi olduğunu düşünüyormuş.

    edit2: olum bu hanımla konuşan amma çok varmış
    herkes bir anısını atmaya başladıxjdjdjddhf

    edit3: bir yazar arkadaşımız da üşenmeden enrtyleri okumuş ve rolex saat hediye edilmiş ama takamıyormuş ve banka kasasında, güneşli günleri tekrar görmek üzere inzivaya çekilmiş.

    not: yalnız buradan memem var edasıyla fotoğraf çekip, koyan ablamıza sesleniyorum; sayemde iyi prim yaptınız. rolex saatin yüzde elli hissesini üstüme yapın bu iş huzur içinde çözülsün.

  • iyilik gizli mi yapılır sorunsalı

    lan olum yapın da açık olsun gizli olsun farketmez yeter ki yapın.