moraigne6
profili

  • 2020 turizm krizi

    sağlam patlamış krizdir, yerli turistin bile kurtaramayacağı bir sene oldu, üzüldüm mü tabi ki hayır, beter olsun ibneler.

    neymiş emekçilere üzülüyorlarmış, emekçi dediğin adama el kaldırıyorum yüzüme bakmadan yanımdaki almana, ingiliz’e koşuyor, yarım saat garsona el salladığımı bilirim.

    animatörü iki dakika yanıma gelmez ama ingiliz’in almanın kucağında ters parende atıyor bu mu emekçi amk?

    adam nargileye 15 euro yazmış gidip soruyorsun yerli yabancı aynı fiyat diyor, e bu ibneler emekçi mi oldu şimdi, ulan bunlar dümdüz kan emici.

    akşam animasyon öncesi çocuklara program yaparlar yabancının çocuğu bile yerli turistin çocuğundan değerli bu gözler neler gördü neler.

    ben her sene 2 kere tatile giderim toplasan adam gibi adam diyeceğim 3-5 tane garson tanıdım muhtemelen onlarda başka sektörlerde rahatça iş bulabilir çünkü adamlar gerçek emekçi idi, geri kalanı bildiğin mezarcı, bu kan emici ibneler turizmden başka sektörde çalışmaz, çalışamaz.

    emekçi dediğiniz adamlar için 1 euro sizden daha değerli, patronlarını zaten hiç saymıyorum zorunluluktan oteline yerli turist kontenjanı açan lafta yerli ve milli gerçekte ülkesinin vatandaşına düşman yavşaklar(zorunluluk olmada çoğu oteline yerli turist almaz) geçen sene yerli turist kontenjanı otellerde %5 e düşmüştü.

    %5 kontenjan açmak açıkça benim otelime yerli turist gelmesin demektir, ben bu durumu turizm bakanlığı iletişim hattını arayarak şikayet ettim bana verdikleri cevap bir şey yapamayız olmuştu, 2017 de gittiğim otel 2018 de 3 katı fiyatına çıkmıştı aynı tarih ve erken rezervasyon fiyatı açtık tüketici haklarına haksız fiyat attığı var enflasyonla mücadele muhabbetine alınan cevap yine aynı bir şey yapamayız.

    şimdi bende diyorum ki açlıktan birbirilerini mi yiyorlar, birbirlerini mi sikiyorlar umrumda değil, bir şey yapamayız.

  • 4 matematik netiyle kazanılan makine mühendisliği

    40 sorudan 4 adet matematik neti yaparak kazanılan mühendisliktir, hadi kazandın ama 4 net yapabilen bir adam mühendisliği bitirebilecekse biz zamanında boşuna kasmışız.

    siirt üniversitesi

  • 20 mayıs 2020 twitter aktroll kavgası

    şu ibneler birde dava mava yazmıyorlar mı, ulan ibne neyin davası amacınız para işte, iki kemiğin adı dava olmuş.

  • gazze'de kepçe darbeleriyle vahşice öldürülen genç

    bu filistinlilere üzülmede moda oldu;

    ermeni soykırımını kabul eden bunlar.

    geçenki fırat kalkanı operasyonunu kınayan bunlar.

    1. dünya savaşında mehmetçiği ingilizlerle birlikte asit kuyularına atanlar bunlar.

    ben şimdi bu videodaki ne bok yediği belli olmayan bu filistinlilere üzülmek zorunda mıyım?

    israil bunlara bela olduysa sebebi bunların mehmetçiğe zamanında yaptıklarıdır.

    arapların hiçbirine üzülmem, üzülmeyi haketmiyorlar, benim askerimi eline güç geçirse canlı canlı derisini soyacak araplara üzülmüyorum, üzülmüyorum, üzülmüyorum.

    (bkz: filistinli)ler arap değillermiş, başlığı okuyunca yukarıda saydıklarıma bir kez daha hak verdim.

    edit: imla.

  • dev salyangozu canlı canlı yiyen çinli kız

    uzak durulması gereken kızdır, salyangozu yiyen bizim ufaklığı cips niyetine yer.

  • işçinin %15 zammını çok bulan memur

    ülkedeki enflasyon memuru etkilemiyor değil mi o(topsi) çocuğu.

    memurun tepkisi bu adaletsizliğe

    memurun asgari ücrete yapılan zamma tepkisi yok, sarışın sendikanın aldığı zam oranlarına tepkisi var, 2020+2021 yıllarında memura toplam %14 zam yapılırken başka bir gelir grubuna 2020 yılı için %15 zam yaparsan ortaya saçma bir durum çıkar.

    memur okey oynuyormuş, memur yatıyormuş diye kafa ütüleyen tayfaya söyleyim ben bir kamu kurumunda mühendis olarak çalışıyorum, araziye kontrole giderken şoförlüğüne kadar ben yapıyorum, arazide gezmekten 4 ayda bir ayakkabı değiştiriyorum.

    bu iş böyle giderse kalifiye kişiler kamuda mühendis de olmaz doktor da basar gider yurtdışına sonra ağım ağım ağlarsınız; bu köprü neden çöktü, babam neden ameliyat masasında kaldı diye.

    beyaz yakalı nefreti yüzünden kendini becerecek arkadaşlar bu enerjinizi kendinizi geliştirme noktasında kullanırsanız ilerde sizde daha güzel maaşlara çalışabilirsiniz ama bu kafa ile giderseniz daha çok asgari ücrete talim edersiniz.

    özel sektöre istifa et gel diyen tiplere de bir önerim olacak sizde kpss sınavına girerek memur olabiliyorsunuz, tabi biraz ders çalışmanız gerekiyor.

    edit: imla.