eudomoniacc4
profili

  • başörtülüleri ikinci sınıf insan olarak görmek

    lan hala bundan ekmek mi yiyorsunuz siz yoksa akçomarlar? bak satürnün uydusu titan var, orda metan denizleri var, adamlar oraya mininge gidecek, siz hala başörtüsünden ekmek yeme peşindesiniz. anlayın artık kaynaklar tükenmek üzere dinler para etmeyecek yakında. mağduriyet hiç etmeyecek, kalifiye olan ayakta kalacak.

  • ben devlet hastanesinde doğurmam diyen kadın

    haklıdır bu amınakoduğumun suriyelileri yüzünden doğumhanelerin anası sikilmiş durumda. kadın orda c-section yaptıracak vs sonra ne olacak nosocomial hastalıklar. anlatamadık senelerce bu adamlar geliyor ama aşısız geliyor sağlıksız geliyor viral ve bakteriyel hastalık getiriyor. alın koynunuza yatın amınakoduğumun akçomarları bu suriyelilerinizi. memleketin anasını siktiniz orospuçocukları.

  • tr'de sinemaya gitme oranının 2019'da %45 azalması

    sebebi orta ve orta-alt sınıfın da artık sadece yaşamak için savaş vermesidir. zengin oçları zaten sinemaya gitmez. anasını sikti memleketin bu akçomarlar.

  • istiklal marşı'nı arapça okuyan öğrenci

    orospuçocuğudur. arabınıza da arapçanıza da kültürünüze de sokayım. türk düşmanı akçomar orospuçocukları da gelip vik vik yaparsa canlarını sıkarım haberleri olsun.