aronfellers4
profili

  • burak yılmaz

    10 yili askin süredir neredeyse her mac 1 gol atar, çine gitti yillik 8 milyon € parasini cebine koydu geldi. ölüsüyle trabzona 2m € kazandirip beşiktaş gitti. besiktasta 1 yildir neredeyse hic para almamış. + caylaklarin parasinida burak vermiş cebinden. vallaha sevmesem de helal olsun. su kadar isi sessiz sedasiz yapıp. alacaklarini birakip gitti adam.. krali yapmaz bunu krali. o sozlesmeyi almadan cikmaz istanbuldan kimse..

  • emre belözoğlu

    ya sen 40 yasindasin 40. adrianolarla , hacilerle, alexlerle top oynadin. tarihin en basarili türk futbolcularindan birisin. be amk salagi 20 yasinda cocuk sana sus yaptı diye tahrik oluyorsun gotunu basini yirtip kirmizi kart görüyorsun. ulan bende senin yasina yakınım 15 yildir bodyguardim kapida bana laf soyleyen cocuklar ayni sorloth gibi genc kolum onlarin beli kadar. ben de senin gibi her tahrik edene gider yapsam dövmeye kalksam ertesi güne beni o kulübün sahibi kapinin önüne koyar. sen o amcik agzinla 20 yildir bunları yapiyorsun sana hiçbirşey olmuyor. oglum siktir git , siktir git. yüz yildir ayni boksun çoluk cocugun lafiyla bile oyunda degilken kırmızı yiyorsun senden bir bok olmaz bir insan hiç mi kendini gelistirmez ya nato kafa nato mermer mk. şunun iqsu koyunun kuzunun iqsuyle ayni değilse adam degilim.

  • çingene deyince yazarların aklına gelen düşünceler

    herkesin malini calan , sürekli tombul sise efes icen, resmi nikah kiymayan, bok gibi kokan , bebek denilebilecek yasta çocuklarının bile ayaklarında ayakkabi olmadan çıplak ayakla sokağa salan anne baba, sabahin erken saatlerinde sokaklarda karton arabalariyla gezip bisiklet motor ne varsa calan , kalitesiz pislikler. bu arada sizin humanistliginizi sikeyim.

  • 7 aralık 2019 anthony joshua andy ruiz jr maçı

    mike tyson ; a.j asla gerçek bir şampiyon olamiyacak, bir adam benim 4 kemerimi birden elimden alırsa onu o ringe öldürmeye çıkarım ve aramıza kimse giremez. uzun kollarını kullanıp uzaktan vurup , ringde tur atmayla asla agir siklet dünya şampiyonu olamazsın... tyson herşeyi özetlemiş