ilgin425
profili

  • ismail kartal'ın oğluna yapılan linç girişimi

    bu olaylar ile ilgili beş kişi tutuklanmış. sadece şu videoyu izleseler bile rahat 50 kişi tutuklanmalıydı. bu sanki trabzon'un ilk olayıymış gibi davranıyorlar. her yıl geleneksel hale geldi bu davranışlar. devlet buna müsade edince bunlar kontrolden çıktılar. artık minare çuvala sığmıyor da görenlerin görmeye niyetleri yok.

    ayrıca bazı trabzonlu avukatlar fenerbahçe'li futbolcuların saha içinde taraftarı tartakladıklarını ifade etmiş. şu akıl nakli gerçek olsa da böyle yaratıklar kurtulsa.

  • iranlı kızların türk kızlarından daha güzel olması

    komşunun komşuya karısı kız, tavuğu kaz görünürmüş

  • 24 nisan 2023 tip'in attığı tweet

    sayın tip 24 nisan 1915 yılını bizde unutmuyoruz. sovyet uşaklığı yapan korumasız masun türk köylerini basan kadınlara tecavüz eden çocukları katleden ermeni çetelerini unutmadık unutturmayacağız. ayrıca 24 nisan da ermeniyi hatırlayıp türkü unutanı da hatırlamayacağız.

  • ayasofya'da bulunan gizemli notlar

    poşet içinde bulundu ifadesi ya yakın bir zamanda oraya birileri tarafından konulmuş, ya da o dönemde poşet olmadığına göre feyk bir materyaldir.

  • osmanlı'nın borçlarını erdoğan ödedi

    1954 yılında osmanlı borçları tamamen ödenmiştir. tarih cehaletini cahil cesareti ile birilerine yamamaya çalışmanın komik sonucunu izlediniz.

    osmanlı borçları ödendi de türkiye borçları nasıl ödenecek onu bu yazardan öğrenmek istemezdim.