planet of the others7
profili

  • yurtdışına gidip instagrama durmadan foto atan tip

    sizinle aramda bir okyanus ve 10k km oldugu icin cok mutluyum...

    yarrak kafali sorunlu antenler, o cehennemde kalip kafayi yediginiz icin her seye karisiyor salca olmaya calisiyorsunuz. cozumu oldukca makul olan seylere hem de.

    tayyip'e kiziyorsunuz da ayni boksunuz aslinda. ofkeli, kinci, saldirgan, kategorize edici-ayristirici, hayattan zevk alamadigi icin kimse alamasin isteyen, bencil ve uyumsuz asalaklarsiniz amk. ya begen gec, merak ettigin, ilgini ceken bir sey olursa yaz ya da siktir ol git bakma amk. bunu dert edip, bu derdi paylasip buna efor ayiran kafanizi sikeyim.

  • 2 eylül 2022 nevşin mengü'nün tatlı gülümsemesi

    yalniz ve ayi.

    görsel

  • 16 aralık 2021 recep tayyip erdoğan açıklamaları

    "1994 yılında bir yüzüğüm vardı. şu an benim bile tahmin edemeyeceğim büyüklükte bir servetim var. tüm çocuklarımın da öyle. ülkenin kurucu değerlerine ve onların ilerici tüm ilkelerine kökten bir nefret besleyen cahil, kaba, eğitimsiz, üstten ve 2. sınıf bir kabadayı olarak; iktidara geldiğimden bu yana türkiye cumhuriyeti'ni bir tür korku ve cahillik imparatorluğuna dönüştürdüm. "diktatör olsam bana diktatör diyebilir misiniz?" gibi imalı ve içinde komik bir manipülasyon taktiğiyle tehdit barındıran hamasi kelamlar etmeme rağmen neredeyse tüm savcı ve hakimleri kendime bağlayarak sadece cb'ye hakaret suçundan on binlerce kişiyi yargılattım. benim gibi düşünmeyen herkesi susturmak ve bastırmak istedim. partimde bulunup yolsuzluğa, akraba kayırmaya bulaşmamış insan sayısı, bunu yapanlara oranla %1 falandır. tek sorumlu benim. bağımsız mahkemelerde yargılanmak üzere istifa ediyorum."

    değil de; dış güçler çok şeyaptı, yılmayacağız, ezan, pkk, jpeg, bor, lozan falan içerecek açıklamalardır.

    edit: lanetli çaylak yapmadıkları için moderatörlere sevgiler. hakaret içeren bir şey yok zira.

  • 5 haziran 2021 esenyurt polis cinayeti

    1978'de "biz iktidarın uşağı değil, türk halkının polisleriyiz" diyen pol-der üyesi polislerden gelinen nokta bu; karakoldan çıkmak isteyen sivil görünümlü vatandaşın üzerine çullanıp üzerindeki üniformaya ve belindeki silaha güvenerek adamı darp eden onlarca polis. adamı dövmekten elleri şişmiş, belki ayakları acımış artık polislerin.

    bu olayda halka yalan bilgi veren başta vali, vali yardımcıları, valilik basın işleri sorumluları, o karakolda bu linç ve taksirle adam öldürme meydana gelirken bulunan tüm polisleri siktir etmeyen devlete de yazıklar olsun. devletin egemenlik alametlerini aşağılama suç olmasaydı daha farklı şeyler söyleyebilirdim.

    sabah sabah çok sinirlendim. babası eski bir pol-der'li polis olan ben, artık karakol polisi ve s. kartallarını gördüğümde tüylerim diken diken oluyor. bu mevzu sadece oradaki polislerin işgüzarlığı ve aptallığından değil, çok daha büyük bir kavrayıştan ileri geliyor.

    şükrü balcı, mehmet ağar, süleyman soylu ve niceleri. teşkilatın tepesindekiler son kırk yıldır mafyanın kucağında. imam osurursa cemaat sıçar'ın en güzide örneklerinden biri.

    edit: gider ayak amına koyduklarımla başım belaya girer diye entry'de kırpmalar yaptım. nasıl istersem öyle yazabileceğim bir ülkeye gidene kadar, birkaç ay daha sabredeyim. sonra tüm bu entryleri öyle bir editleyeceğim ki, 40 yaşından küçük kardeşlerime sözüm olsun:d

    edit2: "darp yoktur" diyen doktorla ilgili hayli mesaj aldım, onu atlamışım. valilik makamının yalan söylediği yerde hekimin de göt korkusuna şerefsizlik yapmasını garipseyemiyorum. kabataş'ta bacılarımıza vajinal yolla ışın kılıcı soktular diyen kişi tarafından yönetiliyoruz neticede. yalan, utanmazlık, iftira ve korkaklık her yerimize sirayet etmiş. sadece vefat eden vatandaşın kızının acısı bir nebze diner ümidiyle, bu vahşette payı olan herkesin yargılanmlarını temenni ediyorum. ailenin başı sağ olsun.

  • 4 şubat 2021 sokak röportajına polis engeli

    bursa kent meydanı'nda gerçekleştirilen bir sokak röportajında, orada bulunma görevi halkın sükun ve güvenliğini sağlamak olan bir sivil polis röportajın seyrine ve gerçekleştiren kişiye müdahale etmiş.

    "sen siyaset bilimci misin? provokatif konuşuyorsun" gibi ithamlarda bulunuyor. sormak lazım, bu ülkede röportaj yapmak mı yoksa yolunda gitmediğini düşündüğümüz şeyleri medya yoluyla ifade etmek mi suç?

    kanal sahibinin veya röportaj veren vatandaşın yerinde olsam tck. 115. madde kapsamında polisten şikayetçi olurdum.

    5:42'den itibaren izleyebilirsiniz.

    video linki

    --- spoiler ---

    inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme suçu; cebir veya tehdit yoluyla bir kimseyi dini, siyasi, sosyal, felsefi inanç, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya veya değiştirmeye zorlama ya da bunları açıklamaktan, yaymaktan menetme şeklinde fiillerin icra edilmesiyle meydana gelir.

    --- spoiler ---

    son olarak, söz konusu polisin işlediği suçun nitelikli hali. hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir. kamu görevinin verdiği gücü resmen kötüye kullanıyor.

    "kamu görevinin sağladığı nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle (tck m.119/1-e) işlenmesi; inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme suçunu nitelikli kılmaktadır."

    edit: birkac kelime hatasi.

  • araca not bıraktığı için gözaltına alınan vatandaş

    görevini kötüye kullanan bir yargı mensubunun başarısıdır.

    --- spoiler ---

    ordu'da 46 yaşında bir adam yanlış alana park edilen aracı uyarmak maksatlı camına not bırakıyor. notta "arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilginize" yazıyor. notu bıraktıktan sonra aracın sahibi olduğu iddia edilen yargı mensubu herhalde sinirleniyor ki, kamera kayıtlarını inceleyip uysal'a ulaşıyor. adam gözaltına alınıp emniyette tutuluyor. yarın savcılığa çıkacakmış.

    --- spoiler ---

    kaynak

    kaynak

    edit: çok da güvenilir olmayan bir kaynağa göre gözaltına alınan süleyman uysal'ın serbest bırakıldığı, iddiaya göre aracın cam sileceklerine zarar verildiği ve gözaltında tutulmayıp sadece savcının şikayeti üzerine ifadesinin alındığı söyleniyor. aynı kaynağa göre ikisi de aynı sitede ikamet ediyormuş.

    kaynak

    edit2: son dakika gelişmesini mesaj yoluyla bildiren @bukra35 nickli yazara teşekkürler. bakan gül, söz konusu savcı için hsk'ya inceleme talimatı vermiş.

    kaynak

  • 14 kasım 2019 proteinmarket.com rezaleti

    üst edit: şaban vatan'ın gözaltına alınması
    şikayetvar ve hukuki meseleler üzerine güzel bir entry

    bir çaylak arkadaşımızın başına gelen rezalettir. derli toplu ifade etmek gerekirse olayın evveli beş ay öncesine uzanıyor; beş aydır süregelen bir dolandırıcılık söz konusu.

    rezalet başlıklarının aldığı hâl ve kullanılma gayesi bakımından temkinli yaklaşan biriyim, ancak burada gerçekleşen olayın sokakta yürüyen birisinin parasını gasp etmekten çok da farklı olmadığını düşünerek ricası üzerine başlığı açıyorum.

    --kendi ağzından yaşananlar--

    sipariş ekran görüntüsü

    bu sene temmuz ayında spora gittiğim dönemde internetten protein tozu sipariş etmek istedim. görece uygun fiyatlı olan ve kurumsal bir temaya sahipmiş görünen protein market'ten ürün sipariş ettim. teslimat süresini "ürünümüz tedarik edilmedi" gibi bahanelerle uzatan ve oyalayan firmayı siparişten sonraki hafta aradım. telefonu açıyorlar fakat öncelikle ulaşmak çok zor. ayrıca açtıkları zaman kısa cevaplar verip, örneğin; ürün bizde de yok, gelince yollayacağız, gibi; telefonu kapatıyorlar. bir noktadan sonra faydasız olduğunu düşünerek aramayı bıraktım. aylar geçtikten sonra şikayetvar.com üzerinde haklı isyanımı dile getiren bir gönderi paylaştım. onun metnini de şöyle paylaşayım:
    --
    şikayetvar linki

    5 ay önce aldığım protein tozu hala elime geçmedi. ne zaman arasam oyalamaya çalışıp, "haftaya elinizde olur, şu anda stokta değil gelince bilgi vereceğiz, haftaya gelecek" vs. gibi onlarca yalanla insanları kandırıyorlar. tamamen art niyetli bir web sitesi.
    --
    ufak bir taramayla şikayetvar'da söz konusu işletme için yazılmış 15 sayfa şikayet olduğunu görebilirsiniz. rezalet parası alınan ürünün gönderilmemesi ve art arda söylenen yalanlarla sınırlı kalmıyor. canıma tak ettiren asıl problem bu yüzsüz işletmenin beni tehdit etmesi durumu.

    şirkete bağlı hattan attıkları mesajı sizlerle olduğu gibi paylaşıyorum. toplamda aynı mesajı on bir kere attılar. bu firmaya dur diyecek yetkili bir merci yok mu? ellerinde olmayan ürünleri satıp (!), parasını alıp, ürünü göndermemek ne demek? umarım bir şeylere vesile olur bu başlık, teşekkürler.

    tehdit mesajı
    ---
    işletmenin yüzsüzlüğü ve yavuz hırsız ev sahibi bastırır atasözünü doğrulayan gaspçı serkeşliği utanç verici.

    edit: eksiup linki yerine alternatif link koyuldu. bana karşı nazik olsa da eksiup hakkındaki agresif tutumuna rağmen bilgilendirdiği için `@cathars` adlı yazar arkadaşa teşekkürler.
    edit2: birkaç ilgili suser sipariş ekran görüntüsünü talep ediyor, haklı olarak. kendisi okuldan döndüğünde, takriben birkaç saate güncelleyeceğim. ilginize teşekkürler.
    edit3: sipariş ekran görüntüsü eklendi.
    b