kadifeldivenicindemiryumruk3
profili

  • rasmus höjlund

    herif suratina krampon çivisi yedi bana mısın demedi zank diye ayağa kalktı, yanağı da o sırada hafif kanıyor ha yanlis anlasilma olmasin. tam bi ölüm yiyen.

  • masterchef türkiye

    batuhanin olayini anlamayanlar olmuş anlatayim;

    yasinin kaptan oldugu hafta, batuhan eda yasinle ayni takimdaydi. bunun yaninda f batuhan ve mustafa da beraberlerdi.

    masterclass oyununu kazanmalarina ragmen, dokunulmazlik oyunlarinin ikisini de kaybeden yasinin takimi kirmizilar toplamda 4 aday cikardi.

    ilk dokunulmazlik mustafadaydi ve simdilerde edayi cok yollamak isteyen mustafa bundan 2 hafta once ne hikmetse edayi degil f.batuyu secti.

    oylamaya gectiklerinde de alinan oylarda edayla alican ayni oyu yakaladi. bu durumda kimin potaya gidecegini kaptan yasin belirledi ve yine guya "adalet" duygusuyla(cunku simdi 3 kisi de olsa 5 kisi de olsa seni potaya gonderecem diyen yasin) alicani potaya soktu.

    ikinci dokunulmazlik oyununu eda kazandi ve arasi iyi olmayan yasini( guya minnet duygusuyla) degil de mustafayi potaya soktu.

    oylamada ise iş dondu dolasti edanin son atacagi oya geldi. ya yasine oyunu verecekti veya batuhana. ve eda haftalardir arasi bozuk oldugu yasine fazladan bir jest daha yaparak( ne hikmetse) batuhana oy atti ve batuhan potayi boyladi.

    o hafta batuhan f.batuhanla son ikiye kaldi ve az kalsin eleniyordu. ama yakin arkadasi f.batuhan gitti.

    bu sebepten batuhan o haftayi unutmadi, ve bugun dokunulmazligi aldiktan sonra ilk is edayi potaya koydu. ve hatta balkonda duran yasine, senin de siran gelecek dedi. zira o haftaki eda ve yasinin yaptiklari kurgudan elemede f.batuhan ve batuhan son ikiye kalmisti.

  • masterchef türkiye

    ---------------spoiler------------------------------

    kıvanç: arkadaslar beni gönderiyordu, zayif gorduler herhalde, yeriz dediler.

    suna: seni zayif görmek ne mümkün.(kıvancın aşırı kilosuna laf çarpıyor)

    kıvanç: mideniz genişse bilemem tabi...

    -----------------spoiler-----------------------------