godala4
profili

  • merhaba ben ahmet davutoğlu karı lazım mı

    bu ülke herkesin, çekinmeyin.

  • türk televizyonlarında bilimin hiç tartışılmaması

    aslında direk bu medyanın bir ürünü olduğumu kanıtlayan söylemdir. bilim neden tartışılsınki bilim konuşulur, ama alışmışız ekranın 15 e bölündüğü ve o 15 çerceveden birbirine küfür eden kafaları izlemeye.

    eskiden ali kırca yapardı bilimle alakalı tartışma programları daha doğrusu evrim hakkında yapılan programlardı bunlar ve konukları din adamı olurdu (ne bekliyoduk ki) karşısınada cadı avı için bir adet bilim adamı koyarlardı (celal şengör).. ama ne yalan söyleyeyim o günleri bile çok özledim lan

  • mhp'ye oy vermek mehmetçiğe kurşun sıkmaktır

    şehit kanıyla beslenen sırf bu anlayışla oy alan, bu yüzden terör eylemlerinin bitmesi için gerekli hamleyi yapmayan partinin içine düştüğü söylemdir.

    edit: gerizekalı söylemiymiş... ulan işte bu yüzden bu haldeyiz, yüzeyseliz her konuda milletçe, adında milliyetçi kelimesi var diye milliyetçi sanıyoruz, ama yaptıklarına bakmıyoruz. 13 yılda ülkeyi yaşanmaz hale getiren pkk yı destekleyen anlayışın yanında olan mhp yi göremiyoruz, tek düze bilinçsiz bir şekilde kalıplarla yaşıyoruz. ve bu konuda eleştirince pkk lı oluyoruz, asıl gerizekalı kim arkadaşım bir düşün bakalım..

    sülalem chp lidir.

  • denizde çişi gelince tuvalete giden insan

    böyle bir insan yok, olamaz.

    belki kemal kılıçdaroğlu olabilir.