yamaha ya degil3
profili

  • kilo vermek isteyenlere tavsiyeler

    entryler arasında dolaşırken "ekmeği kesin" kısmını okuyup, benim gibi "evet kestik arasına ne koyucaz acaba" diye düşünüyorsan sen de yanlış başlıktasın.

  • türk kızının öpüşmeyi bilmemesi

    geçen sene işe yeni başlayan bir çocukla iş ortamında muhabbet ediyorduk. eli yüzü düzgün efendi bir arkadaştı. neyse muhabbet döndü dolaştı kız mevzusuna geldi. var mı yenge diye sordum. 3 yıldır sevdiğim bir kız vardı terkettim dedi. sebebi neymiş biliyor musunuz ?

    bu arkadaş 3 yıldır kızla öpüşebilmek için uğraşıyormuş. düşün bak kız 3. yıl kabul ediyor bunu ve o büyük an olup bitiyor. sonra bu mal oturup şöyle düşünmüş: bu kız evlenmeden benimle öpüştüyse başkasıyla da öpüşebilir deyip terketmiş. hayatımda hiç öyle bir sinirle yanımdakine siktir çekmemiştim. hala da yüzüne bakmıyorum çocuğun.

    yani kısacası bu ülkenin kızları kezban falan değil arkadaşlar. sadece ülkenin erkeği bu davranışı hak ediyor, onlar da ona göre davranıyor.

  • polise tokat atan vatandaş

    kadına yapılan tacizmiş.

    bak gerizekalı beyin özürlü yazar kardeş. bir insanın gbt kaydına bakılır eğer kayıtlarda tutuklama aranma vs varsa gözaltına alınıp savcıya götürülür. eğer kadının istediği gibi serbest bırakırsan hakkında soruşturma açılır.

    şimdi bu karı napıyor ? aranması olmasına rağmen ben gideceğim diyor ? peki şimdi üstün zekalı mal kardeşim polis bunu nasıl engelleyecek ? evet ?

    hadi o kafanda taşıdığın, kullanmadığın için üstünü orümcek ağı kaplamış beynini bi çalıştır bakalım. napabilirsin buna ? çok basit bir sahne! bu kadına biber gazı sıkılcak hal yok. eee ? sakinleştirmek için bir şekilde zaptetmen lazım. elini okşayarak falan mı tuttu zannediyorsun amk. ne tacizinden bahsediyorsunuz lan ? daha napsın polis ?

    vallahi ülke gündeminden çok şu sözlükteki malları okumak yoruyor beni.