tyler durdenin yedinci packi6
profili

  • barış manço'nun hiç güzel şarkısı olmaması

    eskiden ekşi'de troller için minimum üniversite mezunu olma şartı vardı. şimdi okuma yazmayı mağarada öğrenmiş kırolar bile trol oluyor. çabanızı takdir ediyorum ama takdir edersiniz ki kalite çok düştü.

  • papa francis'in elini koparasıya çeken kadın

    papa'nin ne kadar ikiyuzlu oldugunu da gormus olduk. ha soyle papacim. yok oyle surekli sevgi kelebegi gibi dolasmak. aninda kopek disini gosterdin bize.

    o cocuklari da kaldirin oradan.

    abla sen zaten neden hristıyansın ki? sizin orda din yok mu budizm hinduizm falan. taaa ortadoğudan din ithal ediyorsunuz salak salak şeyler ya.

  • piton bal porsuğu ve çakallar arasındaki savaş

    bal porsuğunun hakkını yiyorsun. şanslı falan değil bileğinin hakkı ile kazanmıştır. isminin başında bal var diye fatih terim mi zannettiniz emekçi kardeşimizi.

  • dipsiz göl'ün millete bir faydası yok

    orospu çocuğu sana neden faydası olsun zaten. sen kimsin? ne sanıyorsun kendini? amına kodumun virusune bak ya.

    biri orada yasayanlarin cocuklari orada bogulur diye korktuklarini yazip bana da sen kimsin demis. kardes ben antalya konyaalti'nda yasiyorum. ne yapayim la cocuklarim bogulmasin diye akdenizi mi bosaltayim? bu ne sikim mantiktir.

  • hasankeyf'in dinamitlerle yıkılması

    video haberolum siz bu ulkenin basina bela misiniz lan? kabus gibi coktunuz uzerimize 20 senedir cocuklugumuzu gencligimizi caldiniz? la aldiginiz yagmaladiginiz sizin olsun yeter ki bi siktirin gidin.
    nolur gidin.

  • mustafa kemal'in başarısız bir lider olması

    tek başarısız olduğu şey, sizin gibi ingiliz manda siki yalayanları yoketmemesidir. dededen toruna nesil bu amcıklar.
    merhametten maraz doğarmış.