kuant1238
profili

  • talibandan kaçan binlerce afganın türkiye'ye akını

    bir projedir. anadolu türklerinin birlik ve direncini kırmak suretiyle türkiye'yi işgal projesinin en önemli ayaklarından biri işliyor. anadolu'ya yabacıları yerleştirme planı hiç sekteye uğramadan adım adım işliyor. suriyeliler özelinde; " ama savaştan kaçtılar ülkemize sığındılar" diyen çakma hümanistlere aldırış etmeyin, savaştan falan kaçmadılar, bu bir proje. savaştan kaçanlar sığınmacı kamplarında tutulur, ülkenin yerleşik hayatına dahil edilmez.

  • 25 mart 2021 tekke'deki komutan

    binlerce yıllık türk ordusunun akp-fetö dönemindeki çöküşünün bir sonucudur. asıl büyük bombayı ise çıkacak olan bir savaşta göreceğiz. stratejik ve kurmay zekadan yoksun vasıfsız ve liyakatsız komutanların kazanacağı bir savaş olamaz.

  • ülkemde suriyeli istemiyorum

    ve +1 ile şunu ekliyorum; ülkemde bedavaya sağlık hizmeti alan ne suriyeli, ne ıraklı, ne afrikalı ne de afgan istemiyorum. türk vatandaşı bedava sağlık hizmeti alamazken bunlara temel hizmetler bedava, bu nasıl bir ihanettir anlamak mümkün değil.

  • 24 aralık 2020 fahrettin koca açıklamaları

    türkiye'nin tek yerli aşı üreten kurumu olan hıfzıssıhha enstitüsünü 2005 yılından kapatarak bu ülkeye bir kötülük daha yapan akp'nin bakanına ait açıklama. böyle ondan bundan aşı dilenirsiniz işte. ama sorsan yerli ve milliler, yersen! kendilerine yerli, kendilerine milli.

  • bursa'da kediyi poşet gibi ezen sürücü

    videoda kediyi bilerek ezmediği görüldüğü için cani olup olmadığını bilmediğimiz sürücüdür. başlığı açan yazarın ifadesini okuyunca zannediyorsunuz ki sürücü bilerek kediyi ezmiş. yok öyle bir şey. kedi birden arabanın altına giriyor, araç yüksek olduğu için de sürücü kediyi görmemiş olabilir. bir de haber sitesindeki uzun yazıyı olduğu gibi kopyala yapıştır yapmak da ayrı bir gariplik.

    edit: bu videoda sorun yapmanız gereken şey aracın kediyi ezmesi değil, yerde yatan ölü kedinin yanından etrafından geçen hiçkimsenin kediyi kaldırmaması. duyar yapacaksanız buna yapmanız gerekir ama siz görünmez bir kaza üzerinden sürücüyü linç etmeye çalışıyorsunuz. bu arada yazıdaki cani ifadesi ve haber yazısı silinmiş.

  • 13 mart 2020 türkiye süper liginin ertelenmesi

    ertelenmesi değil, "ertelenmesi gerektiği" olması gereken başlık. olmamış olaylara olmuş gibi başlık açan sığırları uçurun sözlükten.

  • rte'nin uçağından servis edilen fotoğraf

    ocak ayı doğalgaz faturam ne kadar gelir diye endişe duymayacak olan kişilerin bulunduğu fotoğraftır.

  • türkiye'ye askeri müdahale ihtimali

    tabii ki olacaktır bu zaten kaçınılmaz. suriye'de olmazsa kıbrıs'ta olay çıkaracaklar. bir şekilde anadolu yeniden işgal girişimi görecek çünkü bunun hazırlıkları yapıldı 20 yıldır. türkiye işgale hazır hale getirildi. önce tarımı ve hayvancılığı bitirdiler ki amabargolar başladığında aç kalıp boyun eğelim. sonra en stratejik kurumlarımızı, limanlarımızı, madenlerimizi satın aldılar. fetö eliyle türk ordusunun belini kırdılar ki akp o dönem bunu seyretti. türkiye'nin sigortası olan türk ordusunu çökertince işgal senaryoları önümüze gelmiş oldu. elbette işgal etmek için gelecekler, 100 yıllık yarım kalmış hesapları var. biz bu hesabı 80 yıl boyunca güçlü durarak, ordumuzu güçlü kılarak erteledik, cesaret edemediler. ve sonunda akp'yi iktidara getirip sonra onları kandırıp amaçlarına ulaştılar. bingo! ordusu çökertilmiş, tarımı hayvancılığı bitirilmiş, kendi kendine yetemeyen, üstüne bir de 5 milyona yakın ipsiz sapsız yabancıyı da ülkesine sokan bir ülke, işgale hazırdır.

    edit: özel mesajla hatırlattılar; tabii ya kozmik oda. türkiye'nin olası bir işgal ve savaş halinde izleyeceği yol haritalarının ve devlet sırlarının bulunduğu kozmik oda. fetö kozmik odaya girdi, fetö kim? amerika. niye girdiler kozmik odaya? sözüm ona bülent arınç'a suikast yapılacaktı. nerede şimdi bülent arınç? akp'den şutlandı. amerika kozmik odamıza girerken akp ne yapıyordu?

    edit2: uyaran arakadaşlar var; akp fetö'yü sadece izlemedi, aynı zamanda işbirliği yaptı diyorlar. evet doğru arkadaşlar tabii ki öyle, bunu kendileri de biliyor zaten. sadece orduyu değil, türkiye'nin bütün kurumlarını fetö'ye peşkeş çektiklerini biliyoruz. bunun bedeli olarak da ülkece darbe gördük, güya hatalarını anladılar ama ordumuz ağır hasar aldı mı? aldı. geçmiş olsun.

    edit3: bazı arkadaşlar ordunun zayıflamadığını, eskisinden daha güçlü olduğunu iddia ediyorlar. a haber seyrede seyrede kafası karışmış bu arkadaşlara illüzyondan çıkmalarını ve gerçek dünyaya dönmelerini tavsiye ederim. türk ordusu her şeye rağmen konvansiyonel bir savaş verecek güçte ama özellikle deniz ve hava kuvvetlerimiz ağır hasar almıştır. zaten suriye cephesinden yani karadan değil, denizlerden gelerek yarabilirler bizi. 80 milyon nüfusun var, türkiye'de insan canından ucuz bir şey yok, sürersin milyonları suriye cephesine orayı bir şekilde tutarsın ama milyonları denizde ve havada savaştıramazsın.

    edit4: bu harekatı destekliyorum çünkü akp nin hataları yüzünden oraya girmek zorunda kalındıysa da, girmek zorunluluğu doğdu. defalarca uyarı yapıldı bu ülkede. amerikanın ipiyle kuyuya inmeyin, komşularınızla ipleri koparmayın dendi ama akp olaya milli menfaatler ekseninde değil, dinci ve mezhepçi eksende baktığı için türkiye'yi bu noktaya getirdi. biz kurtuluş savaşını verirken bölge ülkeleriyle işbirliği yaptık. sen suriye ile işbirliği yapmadan adamların toprağına giriyorsun, böyle bir strateji olabilir mi? evet harekatı destekliyorum o bölgeye girmek zorunlu oldu ama bölge ülkeleriyle anlaşmadan yapılacak operasyon orta ve uzun vadede fayda sağlamayacak. rusya'dan s-400 alıyorsun, füze aldığın ülke seni desteklemiyor, bu nasıl yanlış bir stratejidir oturun düşünün. tamam abd, ab bizi desteklemesin öyle bir beklentimiz yok, ama suriye seni desteklesin, suriye orudusuyla birlikte harekat yap, pkk yı temizle, rusya ve iran bile karışamasın. akp nin mezhepçi ideolojisinin sonucu esad düşmanlığı, türkiye'nin zararına olacak.

    edit5: bazı arkadaşlar da 80 yıllık güçlü ordu kısmına takılmış. evet bazı dönemler türk ordusu amerikanın kontrolüne geçti ve ülkede darbeler yapıldı ama orudunun içindeki milli damar hep çok güçlüydü. zaten milli subaylar, amerikancıları orduda pasifleştirdikten sonra fetö devreye girerek türk ordusuna düzmece davalarla saldırdı. akp liler unutmasın; bu ordunun genelkurmay başkanını terörist suçlamasıyla hapse attılar, gizli tanık olarak da pkk lıları dinlediler. bu günlere kolay gelinmedi, unutmayın bunları.