agzinda sigarayla halay ceken adam5
profili

  • kırmızı oda (dizi)

    olm çok kötü oldum ya. mektup kısmı çok acı ve aslında ürkütücü.

    insan beyni insana ne oyunlar oynuyor ya. tanrı kimseyi akıl sağlığından mahrum etmesin.

  • #akgençlikhesaplarınıkapatıyor

    (bkz: ay hadi inşallah)

  • demet akalın'ın su içenlerden rahatsız olması

    oruç tutan bir insan olarak yemek yiyen, su içen insanlardan rahatsız olmuyorum. çünkü bu benim kendi tercihim. aç ve susuz kalmayı ben istedim. kimse beni zorlamadı. ben oruç tutuyorum diye de kimse kendini kısıtlamak zorunda değil. fakat ülkemizdeki hristiyan ve musevi vatandaşlarımız sağ olsunlar bu konuda çok duyarlılardır. kimsenin önünde yiyip içmezler. kendilerine teşekkür ediyorum.

    öte yandan, herkesin birbirine saygılı olması gerektiğini düşünüyorum. müslümanlar da gayrimüslimlerin bayramlarına -ve varsa- oruçlarına saygılı olmalı. islam içinde alevi soydaşlarımızın muharrem orucuna saygı duyun da, sonra bunu konuşuruz.

  • 20 eylül 2019 adana olayları

    evet bir duyar kasmadığınız suriyeliler kalmıştı, ona da kasın. ülkede zaten yeterince psikopat var bir de bu suriyelilerle uğraşıyoruz. siktir olup gitsinler artık! istemiyoruz bu piçleri, o kadar!

    çok seven varsa alsın evinde beslesin. ırkçı olmayan milletleri ayakta sikiyorlar. hala burada pembe götlü aptal solcular ve islamcılar duyar kasıyor.

  • arkadaşın borcunu geri istemesi

    ulan ne yüzsüz adamlar var be! esnaf arkadaşımdan taksitle bir şey aldığım zaman taksit günü gelir gelmez ilk iş olarak yatırıyorum. millet para alıyor bir de utanmadan vermiyor. geri ödemeye yetecek götün yoksa ne bok yemeye borç alıyorsun lan?

    söz vermek can vermek gibidir, göt vermeye benzemez. borç aldıysan gününde ödeyeceksin. ben prensip olarak ne borç veririm ne de alırım. herkese tavsiyem budur. illa borç alacaksanız ve bir seferde ödeyemeyecekseniz de bari taksit taksit ödeyin de iyi niyetiniz anlaşılsın. zaten o şekilde her ay belli miktarlarda öderseniz kimse eşek değil. halden anlarlar. utanmadan keyfi şekilde paranın üstüne yatan orospu çocuğunu herkese rezil ederim. çok net.