utterances4
profili

  • alkent 2000'de 27 milyon liraya satılan malikane

    villa gayet güzel ama şu ülke profesyonelliği hiç mi öğrenemez insan şaşırıyor. 27 milyona ev ilanı koyuyorsun ve bildiğin telefonla çekilmiş gibi duran amatör fotoğraflar koyuyorsun. ya açın bir yabancı siteleri inceleyin. 27 milyonluk eve bir drone çekimi yap, profesyonel fotoğrafçı çağır güzel resimlerini çek. mahalle arası emlakçı gibi fotoğraflar da koymazsın.

  • yabancı kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan korkunç

    bu sözü dememiş ama bu sözü diyen akp milletvekilini savunmuş.

    cidden şu adamların maksimum olması gereken yer köydeki kahvehane. ama bu adam üniversitelere yön vermesi gereken kurumun başında.

    edit: akp milletvekili değilmiş bir üniversitenin rektörü demiş sözü. bu durumu daha da kötü yapıyor.

    edit 2: kafir oldum durduk yere. neyse zaten islam'la işim yok. allah böyle müslümanlar'dan bizi korusun. *

  • 10 mayıs 2021 dask reklamı

    reklamı izleyince 99 depremini yaşamayan beni bile bir endişe aldı. zorunlu deprem sigortası yaptıran devlet daha 2 yıl önce kaçak olan tüm yapılara imar barışı verdi.

    devlet olarak yapacağın tek şey var. binaların sağlamlığını kontrol etmek ve yeni yapılacak binalarında şartnameler uygun olmasını sağlamak.

    hiç kimseye tolerans göstermeden uygulansa deprem riski falan kalmayacak. müteahhite ayrı kıyak geç, kaçak yapıya ayrı kıyak geç. sonra bir de deprem parası topla ne güzel dünya be.

  • yaşama son vermek

    12 yaş annem intihar etti hep gittiğim oturduğum ağaçta ve ben gördüm onu
    13 yaş babam bıçaklandı birşey olmaz ya derken sabahında öldü
    sayısız diğer ölümler akrabalar. hepsini tek tek gördüm. toprak attım üstüne. sayısız sevdim reddedildim. ve şu an ölürüm dediğim kız başkasıyla. intiharı zerre aklıma getirmedim. sabah yeni bir hayat başlıyor. uyu uyan ve başla.
    boktan dünyada yaşamaya çabala.

    edit: sana birkaç ekleme daha yapayım işler kötü içinden çıkılamayacak kadar. aileden destek yok. yapayalnızsın. aç erkin koray'dan tek başınasını bağıra bağıra söyle. sabaha da uyan ve devam et. ilerde güleceksin bunlara.

    edit 2: çok mesaj geldi. herkese teşekkür ederim. herşeye rağmen devam ediyoruz. emin olun bundan çok daha kötülerini de gördük. bizden daha da kötü durumda olanlar da var. şule çet, rabia naz vatan, sayısız kadın sayısız suçsuz durduk yere boşu boşuna öldürülen insanlar. nice çocuk tacize uğrayan tecavüze uğrayan. yani iki tane kötülükte ölümü düşünmeye gerek yok. iyi olun millete de destek olun. bundan sonra ben de aynen bunları yapcam çünkü.