pendragoninator6
profili

  • vefalı kadınlar neredeler sorunsalı

    şeyi duymuş muydunuz, bir evlilikte eşlerden birinin terminal bir hastalığı çıkınca boşanma ihtimali hastanın cinsiyetine göre değişiyor.

    kadınlar hasta olduklarında terk ediliyorlar. öyle söylemek istedim.

    ayrıca, 31 yıllık hayatım boyunca erkeklerle ilişkilenmelerimden şunu anladım. kadınlar ne olursa olsun, iki elleri kanda da olsa, bahsi geçen erkek tarafından yerin dibine itin götüne sokulmuş olsalar dahi o erkek istediğinde/ihtiyaç duyduğunda kayıtsız şartsız yanında olmazlarsa vefasız, vicdansız, bencil oluyor. ama kadın olarak en ufak bir talebin, beklentin varsa kezbandan ötesi olamıyorsun. onun canının istediği kadar.

    karşılıksız sevgi, karşılıksız vefa, karşılıksız emek diye bi şey yok arkadaşlar.

  • 22 yaşındaki adamın 13 yaşında çocuğa yazması

    bu görsellere az önce twitterda denk geldim. 13 yaşında bir çocuk destek arıyor.

    22 yaşında olduğunu iddia eden (görsellere baktığınızda yalan olduğunu anlayacaksınız) bir adam 13 yaşında bir çocuğa mesaj atıp aralarında çok yaş farkı olmadığını, kızın çok tatlı olduğunu, büyük göründüğünü iddia edip tanışmaya çalışıyor.

    çocuğun yazdığı thread

    sürekli fotoğraflarını değiştirdiği instagram hesabı

    adamın hesabının ilk hali

    ekşide de çok sevilen "madem tacize uğruyosun engelle geç neden olay çıkarıyosun" yorumları doluşmuş tabi. bunun ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısınız? daha 13 yaşında bir çocuk, hem kendini tedirgin eden bir durumu ailesiyle polisle paylaşma cesareti gösterebilmiş, hem de yükske ihtimal onun gösterdiği cesareti gösteremeyecek çocukları korumaya çalışıyor.

    çocuk tecavüzcülerine idam istemek çok popi, ama tacize uğradım diyen çocuklara bu şekilde davranılıyor. polis bile ciddiye almamış, neden cevap verdi ki demiş. 13 yaşındaki çocuğun yetişkin bir tacizciden daha mantıklı kararlar verip kendini koruması mı gerekiyor?

    adamın hesabı ve fotoğrafları mevcut twitterda.

    ek olarak: bir tacize uğrama durumunda, tacizi ifşa etmektense "engelleyip geçmek" tacizciyi korumaktır. bu tavsiyeyi veren herkes bilinçli ya da bilinçsiz tacizcileri koruyup, ileride onlar tarafından işlenecek suçlara ortak olurlar. özellikle çocukların başlarına böyle şüpheli olaylar geldiğinde ailesine ya da polise güvenebilmeleri çok büyük önem arz ediyor.

    ek: kendi kapısı kilitli olduğu için kapısını hırsız zorladığı halde şikayet etmeyecek insanlara selam ederim.

  • alfa erkek olmanın sırrı

    taş devrinde yaşamak.

  • 30 yaşında bekar kadın

    bu hayatı yaşayan kadındır ve kankitomdur.

    sizi korkutmak, üzmek ya da endişelendirmek gibi bir niyetim yok ama ne yazık ki kadınların derdi toplum tarağından kabul edilebilir bir vakitte koca bulmak değil artık. ağlamayın ama şimdi, kıyamam size ben.

    hemcinsleri öldürülürken, partner seçimleri yüzünden ölümleri meşrulaştırılmaya çalışırken derdi bu değildir.

  • kürtlerin ana dilde eğitim hakkı

    bugün ailecek naim filmini izledik. bulgaristandaki türklerin türkçe eğitim hakkının ellerinden alınması orada zulümdü. burada değil mi? aradaki farklı bilen varsa açıklasın ben çok beyaz türküm.

  • türk kızı kitaplığı

    türk erkekleri bize okuyacak satın alacak kaliteli kitap bırakmamıştır çünkü. çok aşırı kaliteli aşırı elit okuyorlar. ne yetişebiliyoruz ne de alıp okuyabiliyoruz onlardan fırsat bulup.

    biz ne zaman noktalama harfi yerine "amk" kullanan erkek elitliğine erişebiliriz gerçekten çok merak ediyorum.

    sana burada kadınların neler okuduğunu anlatarak onayını almaya çalışmayacağım pipili. keza bu bakış açısıyla o kadınların evlerine girip o kitaplıkları görmüş olma ihtimalin olduğuny sanmıyorum. kadınların hayattan keyif almasını da eleştiriyorsunuz, nasıl keyif alacağını da böyle aşağılıyorsunuz. kadınlar okudukları kitabı bile sizi memnun etmek için okumalılar ya artık.