isminivermekistemeyenbiryazar3
profili

  • fenerbahçe

    adalet aramayıp işine geleni isteyen camia

    14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı'nda hakem ali palabıyık mehmet topal'ın linnes'in kafasına vurmasına kırmızı kart vermemiş fenerbahçe'nin attığı golde feghouliye yapılan faulü vermemiş galatasaray'ın tepkilerine ise fenerbahçe 15 nisan 2019 fenerbahçe'nin attığı tweet tweetinde ağlama emojisiyle cevap vermişti.

    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı'nda galatasaray dolu dizgin oynayıp 2-0 öndeyken boey'i olmayan bir faulle kırmızı kartla oyundan atan yine hakem ali palabıyık. o gün ligde lider olan fenerbahçeliler mesela serdar ali çelikler galatasaray'ın hakkını savunmak yerine ağlamayın oyununuzu oynayın gibi laflar söyledi. galatasaray o günden sonra 11/11 yaptı. https://soz.lk/i/fbg1g49c

    fenerbahçeliker kendine avantaj sağlayan durumlarda da ali palabıyık hakkında açıklama yapsa en azından bir hakem hatalıydı dese makbul bir durıma gelebilirdi ama onlar galatasaray aleyhine hata yapılınca hakemler de insan hata yapardemeyi tercih etti ve durum bu.

    rahmetli başkanımız mustafa cengiz'in bir basın toplantısında dediği gibi adalet herkese lazım.

  • tankla otel basmak

    tank değil de muhtemelen egm veya jandarma envanterindeki zırhlı araçlardan biridir tankın kışladan çıkıp otele gitmesi falan çok büyük olay illa ki duyardık vatandaşların kamerasından falan. bodrum'da tank/zpt/zma gibi bir araç olduğunu sanmıyorum max olarak jandarma'nın btr'si vardır.

    he aracın tank değil de herhangi bir zırhlı araç olması skandalın büyüklüğünü küçültmez tabi ki. tek kelimeyle rezillik bir olay.

  • terim'in disiplin kuruluna çağırılması gerekliliği

    bakın be amınakoyduklarım başakşehirin mevlüt için galatasaray'dan bonservis isterken fenerbahçe'ye bonservissiz gitmesi, deniz için galatasaray'dan 10 milyon euro istenirken fenerbahçe'ye 3.5 milyon euroya bırakılması, rize başkanının galatasaray maçında yapılan hakem hatasına tepkisi ve beşiktaş fenerbahçe maçlarında yapılan hatalara tepkisi gibi örnekler vererek bir cevap verebilir sanıyorum fatih terim.