oz suser7
profili

  • 6 yaşındaki çocuğu yere fırlatan müdür yardımcısı

    yok mancınıkla atmış.
    yine bir çocuğum premses vakası olayı.

    görüntülerde çocuğu fırlatma falan yok. gayet normal bir şekilde kucaklayıp bırakmış. 6 yaşındaki çocuğun gazına gelen sosyal medyacı gereksiz okul annesi tipli ailesi de abarttıkça abartmış.

    6 yaşındaki çocuğun gazıyla böyle hareket ederseniz o çocuk daha başınıza ne işler açar sizin.

  • can ataklı'nın selçuk bayraktar'a hakaret etmesi

    gayet de doğru açıklamalardır.

    yıllardır bir damat sevgisi, üstün zekalılığı, elon musklığı pompalanıp duruyor. ilk başta işin aslını bilenlerden kimse kamuoyunu aydınlatma gereği duymadı, onlar da milleti gazlamaya devam ettiler. bunun sonrasında da halkta hakikaten öyleymiş algısı yerleşti.

    gazı alan bayraktarlar da üstlerine vazife olmayan işlerde millete posta koymaya kalkınca, olayların iç yüzüne hakim olanlar da yavaş yavaş durun bir saniye kral çıplak demeye başladı.

    bu coğrafyada korkunuzdan zamanında bir şey demediğiniz olaylar böyle çığ gibi büyüyünce, sonra alakasız adamlar da önüne gelene posta koymaya kalkar. okumuşu için de cahili için de aynı şey geçerli.

  • kiev'de mahsur kalan hekime gösterilen tepki

    bu olaya bir miktar troll, bir miktar kıskanç, bir miktar da aklı başında olan insan tepki gösterse de başka bir lafı hatırlatmış olaydır.
    (bkz: çıktığın kapıyı sert vurma geri dönmen gerekir)

  • eyüp'te taşlı saldırıya uğrayan genç kız

    haberin devamının burada anlatılmadığı olay.
    polis peşine düştü yakaladı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
    ruh hastası kaçıyor, öğleden sonra aynı yerde kalabalığın ortasında yabancı uyruklu bir kadına saldırıyor yerde tekmeliyor falan sonra kaçarken esnaf yakalayıp dükkana alıyor sonra polisi arayıp teslim ediyor.

  • ev sahibinin kiraya %40 zam yapması

    geçen cumartesi aradı ev sahibim.

    hal hatır sorduktan sonra etraftaki kiraların çok arttığını 2.000 lira olan kiramı 2.750 yaptığını, etraftaki evlerin ederinin maksimum 3.000 lira olduğunu, fazlasının haram olduğunu, isteyenlerin fırsatçı olduğunu söyledi.

    karşı apartmanda yaklaşık 2 aydır boş duran eve 4.500 tl kira bedeli istenmesini göz önünde bulundurarak isteğini makul karşıladım.

    ardından bir kötü haberim var diye de ekledi. kendisinin oturduğu evin sahibinin evi satılığa çıkardığını, satılması durumunda yeni ev sahibi ile büyük ihtimalle kirada anlaşamayacağını ve bu durum sebebiyle de kendi evine taşınacağını, haziran ayına kadar evi boşaltmam gerektiğini belirtti.

    bu haber sonrası madem evden çıkacağız o halde bir ev alayım da oraya taşınalım diye ilanlara bakmaya başladım.

    burada bir dipnot geçeyim. yaklaşık 3 sene önce, bütçeme göre makul oranda ödemelerle kredi çekerek, elimdeki parayı da koyarak istanbul erenköy tarafından 0-5 yaş arası ev alabiliyordum.

    geçen 3 senenin sonunda durum şu, gelirim aşağı yukarı 2 katına çıktı ancak erenköyü geçtim kartal ilçesinden yine 0-5 yaş arası ev almaya kalksam çekeceğim kredinin ödemeleri beni inanılmaz derecede zorlayacak seviyeye gelmiş.

    yıllardır ev alalım diye söyleyen karıma, ev sahibinin dediklerini söylemedim, nisan mayıs ayına kadar da söylemeye niyetim yok . * söylesem olan 2 gram huzurumuz da kaçacak. cumartesi gününden beri ne yapacağımı bilmez halde bok çuvalı gibi oturuyorum.

    lafın özü, beni bu hale düşürenlerin hepsinin tek tek amına koyayım. öbür tarafta karşıma çıkarsanız götünüze alevli odunu sokmazsam oz suser değilim.

  • magandayı kaput üzerinde emniyete götürmek

    bursa'da trafikte arabasına saldırılan bir kadının yapmış olduğu 10/10 hareket.

  • 25 ağustos 2019 gaziantep'te suriyelilerin kavgası

    ülkelerinden götlerine baka baka kaçıp götleri rahata erince yamyam gibi birbirlerine saldıran bu amın evlatlarını ülkeye musallat edenlerin yedi sülalesini sikeyim.
    cinslerine uygun şekilde arkadan saldırarak orospu evlatlığı yapanların görüldüğü kavga.