mezarcizeybek8
profili

  • atatürk dizisi

    olm bunların hiçbirine gerek yok. 90'larda çekilen her oyuncunun bir duayen olduğu kurtuluş dizisini günümüz teknolojisi ile 4k'ya çevirip restorasyonlayıp yayınlasalar harika bir başyapıt olur zaten. trt yıllardır salağa yatıyor bu konuda acayip sinir oluyorum.

  • 11 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun ince'ye çağrısı

    https://twitter.com/…luk/status/1656640005098418178

    yani bir cumhurbaşkanı bu kadar kucaklayıcı olur. tam ülkenin aradığı atmosfer budur.

    hep birlikte ülkeyi ivmelendirmeliyiz.

    şırnakta çetin şartlarda askerlik yapmış atatürk milliyetçisi bir abiniz olarak kılıçdaroğlu'na gönül rahatlığı ile oy vereceğim arkadaşlar.

    oğancı ve inceci gençlere sesleniyorum. kardeşlerim biz biatçı insanlar değiliz. en ufak bir durumda sizlerden önce ben yakalarına yapışırım emin olun.

    entrylerime bakabilirsiniz eskiden inceyi çok severdim 2018 seçiminde birçok populer topicini ben açtım.

    imamoğlu bir hata yaptığında yakasına hep beraber yapışmadık mı? hemen özür dilemedi mi?

    inanın sizlerden önce herhangi bir yanlışta biz yapışırız kılıçdaroğlu'nun yakasına emin olun.

    gönül rahatlığı ile verin oylarınızı kılıçdaroğlu'na. bitsin bu iş ilk turda.

  • günü geldiğinde kemal bey lehine çekilmeyi bilirim

    milli eğitim bakanlığını verin işte şu adama mis gibi. o da 4 koldan yardırsın hepbirlikte tüm gücümüzle girelim.

  • survivor 2022 all-star

    atakan adem kapışınca acun’un yüzündeki gülümseme:)

    ellerini ovuşturuyor peşin satan gibi :)

  • masterchef türkiye

    ulan ilk defa bir türbanlı bana sempatik geliyor. ne bir kilo makyaj var ne dev gibi topuklu ayakkabı. duruşu davranışları hiç irite etmiyor insanı.teşekkür ediyorum kendi adıma fatma hanım’a.

  • atatürk'ün silinmesi

    olm ne silinmesi lan. şahsen kendimden örnek vereyim.eskiden herkes sevio atatürk’ü diye düşünüp normal normal severdik. bu akp dönemi sayesinde şimdi çılgınlar gibi aşırı atatürkçüyü hepimiz.

    artık iş olsun başka bir sebep olsun ilk tanıştığım biriyse mutlaka araştırıp atatürkçü olup olmadığına bakıyorum.

    en basiti geçen ay evime tasarım orta sehpa yaptıracaktım.içime çok sinen biryer buldum. kurcaladığımda sahibinin atatürk karşıtı sosyal medya mesajlarına ulaştım.direk iptal ettim siparişimi.

    özetle bu dönemle birlikte siyasal islam kendi kendini bitirip üstüne ülkedeki apolitik gençliği politize edip atatürk’ün değerine değer kattılar.

    emin olun yarınlar çok güzel olacak. kimse umudunu kaybetmesin.100. yılda atatürk türkiye’sinde uyanacağımızdan zerre şüphem yok.

  • gelecek partisi

    ya olm bize giren çıkan nedir? bi susun da kursunlar, bölünsünler, böyle böyle yok olacaklar. bizden oy alacak halleri mi var da yok aynı bokun lavicerti bilmemne saçma sapan eleştrilerde bulunuyorsunuz. gerek babacan gerek davutoğlu hiçbirşeye karışmadan da takılabilirlerdi.hiç yoktan iyidir.akp'den aldıkları her oy 2 ile çarpılacak.%1 bile alsa çok değerli.

  • mansur yavaş vs ekrem imamoğlu

    geçmiş entrylerimi bakıp koyu chp'li olduğumu anlayabilirsiniz.

    net mansur yavaş'tır.

    şahsen imamoğlu'nun tatil mevzuları bana çok battı.

    gitmeyeceksin abi.lamı cimi yok.etraf yam yam sürüsü.chp olarak elimize bir fırsat geçmiş.çok çalışıp yıllarca chp gelirse kuyruk olur çöp olur algısını yıkacaksın ki ülkeyi yönetmenin önü açılsın.

    akp'li tayfa çoğunlukla asgari ücretle belki daha da azına çalışan tayfa zaten.hayatlarında tatil nedir bilmezler.seni anlamazlar. biz zaten oy veriyoruz, hedef kitlen bunlar.ayy yazık adam da çok yoruldu demezler senin için.havuz medyası da allar pullar önlerine pek güzel servis eder. aha bak gördün mü chp geldi hemen yatış başladılar alır yürür.e bu algılarla mücadele etmeye gerek var mı allah aşkına? seneye gidiver ne kaçıyor? bu konuda yaptığını çok yanlış buluyorum.

    uzun vade de hedef türkiye ise bu tarz hatalar asla ama asla yapılmamalı.karınca gibi arı gibi çalışan bir chp olmalı bu süreçte.