last fish3
profili

  • ayda gezgin

    allah deprem yapıp, yüzde 90 ını öldürdükten sonra, neyse bunu öldürmeyeyim diyor sanırım. herkeste bir allahın mucizesi muhabbeti. öldürdüğü zaman da melek oldu diyorsunuz. öldürmediğinde allah'ın mucizesi diyorsunuz ben anlamadım bu işi.

    ben dayanamam o nasıl dayanmış diyenler için bilimsel açıklaması bebek ve çocukların daha çok vücutta su rezervi bulundurması doğal olarak susuz daha uzun yaşayabiliyorlar yetişkinlere göre. ayrıca ciğerleri küçük olduğundan daha az oksijen tüketip yer kaplıyorlar.

    annesinin onu bulaşık makinesi yanına koyması ve kurtarma ekiplerinin emeğiyle kurtulmuş bir çocuktur ayda ve ne mutlu ki kurtulmuştur.

    allah'ın mucizesini arıyorsanız depremde yıkılmayan milyonlarca insana yükleyin. zaten yıkılmış binanın altında büyük ihtimal ailesini kaybetmiş çocukların kurtulmasına mucize diyip durmayın.

  • e. bulut'u görüntüleyen kişinin gözaltına alınması

    -kişinin olayı geç fark etmesi ve ehemmiyetini kadın ona döndükten sonra anlamasi ilk basta kavgayi cekmeye baslamis olmasi
    - arter kesiklerinin yaklasik 15 saniyede vucuttaki kanin yuzde 30 unu disari pompalayabilmesi bu da zaten bayginlik icin ortalama gereken miktardir. sonuc olarak o an o saniye kosup kesige cok sert turnike yapilmalidir bu da 19 yasinda olayin sokunda bir insan icin imkansiz gibi bir seydir.
    - hastayi o panikle yere yatirmasi gerekir her yerinden kan fiskiriyor herkes kaciyor bicakli adam hala uzaklasmamis ama gencimiz superman gibi kadini yere yatirip o haykirislar arasinda turnike yapip kesige ve altkismina baski yapacak. siz gercekten komiksiniz.
    - hicbir turk ceza kanunu maddesiyle yargilayamazsiniz normalde 98 ve 278 le yargilarsiniz ama o maddeler de bu cocugun durumu icin yeterli degildir boyle anlik olaylar icin gecerli degildir.
    - soylenen madde zaten komik ne alakasi var gizlilikle olay daha yasanmakta tam bir gerizekali yaklasimi
    - avukati olsam hem cikartir hem de saglam tazminat kazandiririm. devlete dava acarak ama infial yaratti ya suclu lazim simdi. siz kendinizi dava edin bence bu cocugu degil.
    -8 ayda 222 tane cinayet oluyor sesleri yok bu video cikmasa ne olacakti. azicik silkinsinler de kendilerine gelsinler.

  • amelelik kası vs spor salonu kası

    body buildingle uzun sure ciddi manada ilgilenmis biri olarak tonlarca yabanci makale okumus olmama ragmen aslinda ayni kas oldugunu bilsem de buzdolabimi poset gibi tasiyan 65 kg suriyeli ameleyi gorunce az soka girmemistim.