iefci10
profili

  • kılıçdaroğlu'nun babala tv'ye çıkamaması

    kılıçdaroğlu programa katılır.

    islamcı ittihatçı paşaları türkçü, atatürk'ü de selanik ülkü ocakları başkanı sanan 8 ıq gerizekalı velet ayağa kalkar ve bir hafta düşündükten sonra o muhteşem soruyu sorar 'pkk terör örgütü mü?'.

  • 8 şubat 2022 halil falyalı suikasti

    elektrik kesintileriyle beraber değerlendirmek lazım. türkiye 'failed state' ünvanını açıkça hak etmiş görünüyor.

    uyuşturucu, para kaçırma, bahis,fuhuş çetelerinin bizzat yargı ve emniyet tarafından desteklendiği açık. belki bürokrasinin ufak bir kısmı bu işlere teşnedir fakat geriye kalanının herhangi bir yaptırım gücü olmadığı görünüyor.

    ümitcan çakır, sezgin baran korkmaz, 27 yaşındaki bitcoin vurguncusu, taner ay kamuoyuna yansıyanlar. türkiye bir anarko devlettir tıpkı venezuela ve lübnan gibi.

    elektrik kesintileri ve yüksek enflasyon tesadüf değil türkiye'nin girdiği yolun yansımaları.

  • başak demirtaş'ın fox tv yayınına çıkması

    akpli hakim ve savcıların uyduruk iddaanamelerine mi inanacağız yoksa aihm kararlarına mı?selahattin demirtaş akp'nin tutsağı yarın öbür gün kim terörist kim 'yerli ve milli' görürüz.

    akp gitmeden dahi melih gökçek ifade verdi.bakalım gittikten sonra kaç ucube adalet ile tanışacak?

  • abd ile gidişat pek hayra alamet değil

    biden reyise randevu vermedi diye reyis alınmış.reyis ben sana söyleyeyim senin kalemin çoktan kırıldı.muhalefetle otur anlaş sana 'onurlu çıkış' imkanı sağlanır efendi efendi torunlarına kuran,hadis artık ne istiyorsan öğretirsin.sana bir şey olmaz etrafında uçusan büyük sinekleri ver ,kurtul.

  • trabzon'da bir babanın 3 kızını öldürmesi

    çok üzücü bir haber. nerede ve ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama silahla işlenen cinayetlerin çoğunda katil büyük oranda ailesini, akrabalarını, komşusunu, arkadaşını, nişanlısını öldürüyormuş. yani siz kim olduğu belirsiz düşmanlara karşı silahlanarak kendinizi koruduğunuzu düşünürken sevdiklerinizin katili olabilirsiniz.

  • tramvayda kadınların fotoğrafını çeken arap

    akplilerin ümmetidirler. cumhuriyet görmemiş akplilere arap denir.

  • mehmet boynukalın

    devletin içine yerleştirilmiş tarikat ve cemaat ucubelerinin temsilcisi,bir nevi sözcüsü.

  • 15 ocak 2021 selçuk özdağ'ın saldırıya uğraması

    köpekçiler yapmıştır.

  • damat istifa

    hamsi lobisi bastırıyor. bir galatasaylı olarak trabzonspor'u şampiyon göreceğime fenerbahçe'in şampiyonluğunu tercih ederim. uygarlık kazanacak islamcılık ve mikro hamsi milliyetçiliği kaybedecek.

  • hakkari'de kaçakçıların vurulması

    türkiye 'deki işletmelerin %60'ı gelir vergisi vermiyor. yarın sabah maliye bu arkadaşları çekse kafasına sıksa ne olur? sonuçta ikisi de vergi kaçırıyor ahlaki olarak gözümde hiç bir farkları yok. 14 yaşında çocuk öldü coğrafya kaderdir diyorlar ya öyle bir şey işte.