saskin leylek7
profili

  • kafayı sokak köpekleri ile bozmuş kitle

    ahahahaa troller gelmiş anlaşmalı başlık açmış. ulan çocuk sitenin bahçesinden dışarı çıkamıyor. adım başı 10-20 köpeklik çeteler var. akşam balkondan dışarı baktığımda görüş alanımda en az 30-40 sokak köpeği görüyorum. hava kararınca kimse bahçe kapısından dışarı adım atamıyor gelmiş konuşuyorlar. bu köpek tapar tayfa ekoloji bilmez, evrim bilmez, yaban ve evcil hayvan farkını bilmez cahil cühela tiplerdir. bunların %90’ı köpek maması sayesinde parayı cukkalayan tipler. enayiler üzerinden cukkaladıkları paralar gidecek diye hepsi üç buçuk atıyor. geriye kalan %10 tayfa ise köpeğin önüne yemek artığı ve ucuz mama atarak vicdan mastürbasyonu yapan menapozlu bekar teyzeler ve mor saçlı, kilolu çirkin ablalar.

    edit: geçen hafta amsterdam, paris ve brüksel’de dolaştım bir tane sokak köpeği görmedim. daha önce de londra’da uzun süre yaşadım yine bir tane bile sokak köpeği yoktu. peki nerde bu sokak köpekleri? insanların sokağa sıçtığı hindistan’da, gelişmemiş afrika’da, herkesin kalaşnikofla dolaştığı ortadoğu’da. sonra sokak köpeği istemeyenler cahil köylü tipler değil mi ahahahaha. oğlum sizin hayal ettiğiniz gibi sokakların itlerle dolu olduğu yerlerde insanlar sokağa sıçıyor. o kadar kültürlüler. gerçi başlığı açan kişinin nicki de hayalindeki hayatın dışavurumu bence.

    edit: köpek sayısını abarttığımı düşünenler var. sayıya inanmayanlar istedikleri bir akşam veya sabahın erken saatlerinde ankara batıkent-çakırlar bölgesine gelip kısa bir yürüyüş yapıp bu sayının çok üstünde köpeği görebilirler.

  • ilginç askerlik hatıraları

    güneydoğulu bir çocuk vardı. bir akşam yemekten sonra herkesin sıraya girdiği ankesörlü telefonla ailesi ile görüştü. telefonu kapattıktan sonra mutluluktan havalara uçuyordu. mutluluktan hopluyor, zıplıyor, yanındakine sarılıyor falan. mutluluk sebebini sorduk. “anamgil bana kız istemeye gitmişler. nişanlandım” dedi. tabi biz de mutlu olduk. biri nişanlandığı kızla ne zamandır görüştüğünü sordu. verdiği cevap “kızı daha görmedim ki. gidince görecem.” şeklindeydi.

    12 yıl önceydi inşallah mutlu mesut yaşıyorlardır.

  • 7. koğuştaki mucize'yi izlemeyen efsane yazarlar

    duygu sömrüsü sevmeyen yazarlardır. fragmanına bile dayanamadım. duygu sömrüsünden ibaret bir film olduğu çok belli. tek amaç ağlatmak. bunun üzerine kurulu bir filme benziyor. hayatta izlemem.

  • pınar fidan'a destek oluyoruz

    eleştiri ve linç birbirine karıştı artık. neredeyse eleştirdikleri insanlar gibi bir araya gelip kızcağızı yakacaklar. az kaldı bu gözü dönmüş linç gürûhu bunu da yapar. şahsen cemevi espirisi çok komikti ama madımak bölümü benim de hoşuma gitmedi. eleştirilebilir ama bu kadar abartmak yanlış. hele tolga sağ işin bokunu çıkarmış. madımakta insan yakanlar da inançlarını aşağılayan, küçük görenleri linç etmek için oraya toplandılar. demek ki fark yok. kötü bir şaka, yanlış bir davranış. sonuna kadar eleştirilebilir. ancak linç yanlış. ayrıca ben kadının niyetinin bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. azıcık beyin sahibi olan da anlar. mizahı anlamak zeka gerektirir.

    edit: bu konuda mazlum çimen, ertuğrul kürkçü gibi muhalifler twitter’da çok yerinde yaklaşımlar sergilemişler. tolga sağ, eren erdem ve diğerleri tam akp’li linçci güruh kafasıyla yaklaşmışlar.

  • evlilikte bir seksin 2.30 tl olması

    evlilikte seks ucuz ama onun dışında her şey pahalı. hani alışveriş yaparken bazen bir kampanya olur ya. bir ürün çok ucuzdur ama kampanyadan faydalanmak için bir sürü şart koyarlar. sen o şartları yerine getirirken bir bakarsın ki kazık çoktan girmiş. işte evlilikte seks de o kampanya gibidir.

  • başörtülü öğretmeni protesto eden gaziler

    çomarlıktır. davete gelen bir konuşmacıyı sırf başörtüsünden dolayı protesto etmek büyük terbiyesizliktir. gazi olma şartında terbiye ve görgü olmadığı için olabilir böyle şeyler.

  • türbanlı mimar tercih edilmeyen iş ilanı

    gayet normal bir durum. adamlar kurumsal bir kimlik ve imaj oluşturmuşlar ve bu kurumsal kimlik ve imajın dışına çıkmak istemiyorlar. anadolu’daki birçok dükkanda da saçı açık, mini etekli ya da dövmeli kadın göremezsiniz. böyle biri o dükkanda çalışmak istese de hacı amcalar kabul etmez. başörtüsü nasıl kişisel bir tercih ise bir iş yeri sahibinin de çalışacağı insanları seçmesi de kişisel tercihtir.