xix9
profili

  • 3 mart 2023 fatih altaylı'nın adaylık anketi

    muhaliflerin çoğunlukta olduğu platformda bile kaybeden herifi aday göstermeye çalışıyorlar gerizekalısınız olm siz.

    düzeltme : aktroller abanıyormuş da ondan ince öndeymiş bik bik siz harbi harbi zeka özürlüsünüz aktroller kk'ya bastığı halde kaybediyor herif. aktroller bile sizden daha akıllı karşılarında kaybedecek adamı parlatıyorlar.

  • 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı

    sene 2008 fenerbahçe'de aragones dönemi. dedemiz pek iyi başlamamıştı zico'nun da gidişiyle iyice çöküş moduna girmişlerdi. biz ise arda'lı lincoln'lü kadroyla gidiyoruz herkes galatasaray favori diyor. dk 5 lincoln'ün no-look vuruşuyla öne geçiyoruz....

    sonra ne mi oluyor. uzay-zaman'da bir kırılma yaşanıyor selçuk şahin 10 derece açıdan ayağının dışıyla 1-1 yapıyor. emre aşık kendi kalesine atıyor. sonra deivid alex derken bi bakmışız yine 4 olmuş. 2 hafta önce kayseri'den içerde 4 yiyen aragones'in feneri bizi dörtlük yapmış. psg'ye galatasaray forması giydir kadıköyde beyin vücut koordinasyonları bozulur 2-0 temiz yenilir gelirler.

  • radamel falcao garcia

    ciddi ciddi radamel falcao (daşşak) şeklinde başlık ayrımı gerekiyor. adam ölse yanında 364 gibi bir sayı yazacak daşşak geçiyorlar diye bakmayacağız.

  • tus'da barajı zar zor geçenlerin cerrah olması

    tus cerrahi skill ölçmemektedir. tusta derece yapıp hayatında enjektöre dokunmamış doktorlar da var mesela.

  • 24 ağustos 2019 medipol başakşehir fenerbahçe maçı

    kurallardan bihaber yazarları göstermiş maç. yardımcı tereddüt ederse kaldırmıyor pozisyon bitene kadar. gol olursa vardan bakılıyor öncesinde ofsayt var mı diye. ulan var çıkalı 12 ay oldu hala şu mekaniği anlayamadınız amk.

  • nafakaya ses çıkarmayan feminist

    annem 45 yaşına kadar babamdan şiddet gördü ta ki babam geberip gidene kadar. boşanamadı neden biliyor musunuz? işi gücü yoktu okumamıştı tüm hayatını çocuklarını okutmak için çabalayarak harcadı. boşansa nereye gidecekti? aldığı 3 kuruş nafaka ile nasıl geçinecekti iş bulmaya kalksa ne iş yapacaktı? 3 çocuğu gündüz kime nereye güvenip bırakacaktı? susmayı tercih etti belki hayatından olmadı ama gençliğinden yaşama sevincinden oldu. artık depresyondan çıkamıyor her gece kâbus görüyor.

    kadınların gençliklerini çalıyorsunuz iş hayatına girmelerini engelliyorsunuz nafaka da vermem diyorsunuz siktirin gidin evlenmeyin o zaman.

  • 16 ağustos 2019 fenerbahçe hesabından atılan tweet

    1935'te kazandıkları 'lig şampiyonluğu'na bakın amk.

    grup aşaması:
    fenerbahçe 8 - 0 çanakkale türkgücü
    balıkesir spor yurdu 1 - 5 fenerbahçe

    çeyrek final:
    fenerbahçe 9 - 0 adana torosspor

    yarı final: kura ile yarı finale gerek görmemişler direkt finale çıkarmışlar feneri

    final:
    fenerbahçe 3 - 1 altınordu

    halısaha turnuvasını lig şampiyonluğu sayıyor adamlar.

  • iyi bayramlar yazan adamı ifşa eden türk kızı

    sevgilisi olan adam kızın bütün hikayelerine ifade bırakmış en sonunda da mesaj yazmış. özelin ifşası suçtur ama adam sanki hayır kurumuna kurban bağışı mesajı yazmış gibi aklamaya çalışmayın amk.

  • parayla seks yapmak

    kadınları sekse ikna etmeye vakti olmayan erkeğin ihtiyacını giderme yöntemi. parası neyse verir hizmetini alır işine gücüne bakar. herkes hayatı sizin gibi tabularla yaşamak zorunda değil. ahlakı sekse indirgeyip tanımadığınız insanları ahlaksız ilan etmek ilkelliktir.

    siz sevgili türk kızları evet siz kaliteli insanlarla uzun süreli birliktelik istiyorsanız ona sunacağınız tek şey seks olamaz. siz kalitesizsiniz çünkü ve sunduğunuz şey çok pahalı.

    eğer 'seksiyim güzelim benim kitap okumama gerek yok' anlayışından çıkmazsanız daha çok üzülürsünüz. çünkü işini sizden daha profesyonel yapan ve daha az masraflı tonla kadın var.

    evli kezbanlara gelelim. düğüne 200 bin lira harcatıp ayda 2 defa bile sekse izin vermiyorsanız aldatılmaya mahkumsunuz evet. ağlayıp zırlamayın evet seks olmadan evliliğiniz yürümez ben seni sekssiz de seviyorum diyen meriç varsa da yalancıyı sikmiyorlar ya diyelim biz de.