oggiethebrewbuddy5
profili

  • gitar tonlarından en çok hoşlanılan gitarist/grup

    gitar tonları ise tek isim benim için albert king.

  • uğurcan çakır

    negatif bir şey yazmayacaktım ama adamın bir tane isabetli pası yokken ve 3. golü de hediye etmişken yok troll yok fbliler saldırıyor diye savunulması gerçekten de iğrenç bir memleketçilik,adamcılık görüntüsü veriyor.

    bu arada donnarumma'ya atılan geri pasları yok sayıyor bu fanatikler ama onu da izlemeleri lazım burak 2 metre dibinde basarken çıkardığı topları görmezden gelmesinler.

    ayrıca yaptığı pas hatalarının yarısını baskı altında değilken yaptı ki bu da onun topu oyuna sokmada eksik olduğunu gösterir. altay ya da mert'ten daha iyi olmayan ama tahmin ettiğimiz malum nedenle ilk 11'de oynayan kalecimizdir.

  • oytun erbaş

    mehmet ceyhan tarafından gayet dayanıklı ve mantıklı açıklamalar ile balonu patlatılmıştır.

    virüs'ün beyaz ırkta da çok yaygın olduğunu , bizde genetik yaygınlığı olmadığı savını da çürütmüş "iranlılar ile gen benzerliğimizi biliyor musunuz?" sorusuna ezbere "öyle bir çalışma yok" demesinin hemen ardına mehmet ceyhan"benim kızım yaptı araştırmayı yok demeyin" diyerek gömmüştür kendisini.

    burayı okuduğuna eminim , bunu da oku oytun;

    kendisi ezbere konuşan bilim insanıdır, ezbere konuşup ne kadar bilim insanı olunabilirse artık.

  • mert armağan

    dövmeli bir kızla nişanlanmış ama millete müslümanlık taslıyor çöl kurnazı.

  • yarım kokoreçin 13 lira olması

    kokoreç 6 aydan büyük olmayan kuzudan ,yeterli miktarda kuyruk ve gerdan yağı üzerine sarılmış bağırsaktan yapılır.

    temizlik aşaması çok titiz ve meşakkatli olduğu gibi sarım da işin ehli tarafından gerçekleşir.

    pişirmesi ise ciddi zaman alır,kömürde pişirmek gerekir ve ortalama 1 - 1,5 saatte pişer, bu pişme sırasında yaklaşık %25 kayba uğrar bu da ayrı bir faktör maliyet için.

    lezzetli bir kuzu kokoreç kesinlikle domates ile tüketilmemelidir. domates ile kokoreç hazır karışmış bir şekilde bekliyorsa oradan uzaklaşın.

    muhtemelen ekmeği domatesin hacmiyle doldurup, mümkün olduğunca az kokoreç ile maliyetten kaçmak amacındadır bu satıcı, onun kokoreçine de güven olmaz.

    belki yediğin 13 liralık kokoreç böyle bir şeydi bilemeyiz.

    bunun dışında kokoreç için; ''içinden bok geçen organa para verilir mi'' gibi ithamlarda bulunan, kokoreçi baharatlı bir yiyecek sanıp tavuk ile kıyaslayan kişiler cehalet konusunda akit yazarlarıyla kafa kafaya oynar,onların ne damak zevkine güven olur ne de bir tavsiyelerine kulak asılır.