andrew crysanthe4
profili

  • 28 temmuz 2021 galatasaray psv maçı

    özeti şimdi izledim. psv'nin ikinci golünü iyi izleyin. taç antrenörü nedir, ne yapar, gerekli midir, öyle şey olur mu gibi soruların cevabını alacaksınız.

    f.t bu golü ikinci gol taçtandı zaten diye geçiştirdi. ülkedeki futbol seviyesi bu. bu golü anlayabilecek türk hoca yok maalesef.

  • friends reunion

    aynen kardeşim seinfeld candır. biz de 70 kere izlemedik seinfeld'i. bir tek sen izledin. seinfeld izledik diye hayatımızda bir daha başka komedi dizisi izlemeyelim. ne yobaz tipler var ya. bir şeye bağlanıyorlar at gözlüğünü takıp diğer her şeyin kötü olduğunu iddia ediyorlar.

  • ülkeden kaçmak mı yoksa kalıp mücadele etmek mi

    üniversite yıllarımda freelancer sitelerinden yurtdışına iş yapıyordum. ne yaptığımı kısaca anlatmak gerekirse web sitesi olan insanların bazı teknik sorunları oluyor o problemlerin çözümleri, siteye iyileştirmeler yapıyordum ya da toptan web sayfası oluşturduğum işler oluyordu. ben bunları paypal'dan ödeme alarak yapıyordum. ülkeye ciddi ciddi döviz sokuyordum. çok muhteşem paralar değildi ama şundan daha iyidir.

    paypal birilerinin götüne battı ve paypal tr'den çekilme kararı aldı. ben başka ödeme yöntemleri buldum ama müşterimin işine gelmiyordu. adamlar direk paypal üzerinden iş yapmak istiyordu. ne oldu?

    ben gittim okurken migros'ta çalışmaya başladım. ülkeye döviz sokmaktan migros'ta raf düzenlemeye döndüm. sizce hangisi ülkeye daha faydalı? ben mücadele ederken önüme taş koydular. hala daha sağda solda x site kapatılmış vpnle giriliyor yazan sikikleri görünce kan beynime sıçrıyor.

    aklı olan buradan siktir olur gider. benim burada ailevi sebepten dolayı 2 yıl daha durmam gerekiyor. bu ülkeye çalıp çırpan orospu çocukları haricinde hiç kimse bir iğne dahi borçlu değildir. vergilerini ödediği için ülke ona borçludur(nokta)

  • coldplay'in en güzel şarkısı

    benim için viva la vida sözleri çok iyi bence.