darkenergy196
profili

  • meral akşener'in hatası

    akşener belki haklıydı ama hem zamanı hem de söylediği sözler yanlış ve muhalifleri tamamen bitirmek üzerine kurulu.
    akşener'in istediği aday çıkmıyor mu o zaman kendi adayını 6'lı masaya kötü ithamlarla bulunmadan ve 6lı masadan kalkmadan çıkarmalıydı. bu ithamlar ancak akp'nin işe yarar. bu suçlayıcı çıkışı 6'lı masayı ikiye böler hatta belki 6'lı masanın yarısından daha fazlasının oyunu almasını sağlar ama yeterli olmaz. sokaktan hiçbir halt anlamayan sizler maalesef acı gerçekle karşılaşacaksınız. akp tabanı ve kararsızlar “daha bunlar kendi aralarında birlik olamıyor, nasıl bir karar alacaklar” diyecekler. “ülkede kriz çıkartırlar” diyecekler ve halk da hak verecek. akşener belki o kadar senede politikayı öğrenememiş, duygusal davranmış olabilir ama muhaliflere çok zarar verdi ya da gerçekten akp nin adamı mhp'nin başı gibi… artık hiçbir şeye şaşırmam.
    bu arada yanlış olmasın benim adayım terlikspor.

    not: ergenler gibi yok zaten kararsızlar, eski akp'liler yok kürtlerin sağcıların solcuların oylarına bizim ihtiyacımız yok demeyin. bunlar demokraside, akıl dışı söylemler. demokraside ne kadar ayrışırsan değil ne kadar birleşirsen, çoğunluğu elde edersen kazanırsın.

  • 5 yıldızlı fenerbahçe logosu

    peki benim merak ettiğim şey şu; 5. yıldızına geldiğinizde sizi ne durdu, niye devam etmediniz yıldızlamaya?

  • 26 haziran 2022 sedat peker'in sızdırdığı video

    bahçeli’nin de böyle çıkarsa şaşırmam.

    edit: bu entry şükelada baş sırada ama insanlar korkusundan herhalde fav.layamıyor :)
    @lupus grandus batiatus 'un mesajıyla dikkatimi çeken husus.

  • ingilizcenizden ana dilinizi tespit eden test

    böyle bir code yazmaktansa. direkt ıp adresinden bulacak ve bir kaç daha sallayacak bir kod yazmayı tercih ederdim.
    lan yoksa?

  • fahrettin koca

    süreci çok yönetti diyordunuz? şimdi de başlarda iyi yönetti diyorlar. hatırlatırım ülkeye uzun süre covid-19 giremedi her tarafımız çevriliyken bizde yoktu. burada salak ekşiler biz elimizi sürekli yıkıyoruz o yüzden türkiye’ye gelmiyor diye yazmıştı. türkiye’den giden uçaklarda cavidan-19 çıkıyordu ama onlara bir bahane bulunuyordu. yardım muhabbetinden sonra hemen virüsümüz çıktı çok kısa zamanda günlük vaka 3-5 bin oldu. ama çok iyi yönettiler. çok beyinsiz var ülkede.

  • norm ender ben fero reynmen'i tanımayan insan

    bu insanların nasıl ünlü olduğunu anlayamıyorum. hakaret amaçlı değil eleştiri olarak söylüyorum. ne sözleri anlamlı güzel ne de müzikleri... umarım bu insanlar ileride yaptıkları müzikten, dinleyenler de dinledikleri müzikten utanmazlar.