fasxwall5
profili

  • tema'nın bağışları ogm'ye verecek olması

    kendilerine bu başlığı da gösterip sert bir dille eleştiri maili gönderdim.
    gelen cevabı aynen paylaşıyorum;

    ülkemizdeki ormanlık alanların %99’u devlet ormanı statüsündedir, bu alanların yetki ve sorumluluğu orman genel müdürlüğü’ne aittir. yanan orman alanları da anayasa’nın 169. maddesi gereğince başka amaçla kullanılamaz ve bu alanlar yangını izleyen yıl içerisinde orman genel müdürlüğü tarafından ağaçlandırılmalıdır.

    tema vakfı olarak yanan alanlar da dahil olmak üzere tüm ağaçlandırma çalışmalarımızı orman genel müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütüyoruz. bize yapılan her bir bağışın takipçisi olarak, bağışlar sayesinde oluşturduğumuz ağaçlandırma sahalarımızda 3 yıl boyunca sonbahar ve bahar dönemlerinde olacak şekilde kontrolünü gerçekleştiriyoruz. her yıl gerçekleştirdiğimiz kontroller sonucunda tema vakfı bağışçılarının sahalarındaki başarı oranının (min %80 başarı hedefi var) tespitini yaparak bağışçılarımızı bilgilendiriyoruz.

    her zaman olduğu gibi, yapılan her bir fidan bağışının toprakla buluşması adına konunun takipçisi olacağımızı belirtmek ister, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

    saygılarımla,

    ajans ilişkileri ve proje iletişim koordinatörü

  • ömer üründül

    bırakın ellemeyin adamı. ülkedeki tüm bu pislik ortam ve karakterlerin arasında, temiz, kendi işinde gücünde, futbolu çok seven, kendine özgü halleri olan mahallenin abisi gibidir. eski masum türkiye den kalan az şeyden biridir. ellemeyin adamı çok. saçmalasa bile severiz.

  • 23 mayıs 2021 atilla peker'in gözaltına alınması

    ooo ülkede savcılar varmış. hukuk işliyor ne mutlu hepimize. sistemin bu kadar hızlı işlemesi ise bana çok güven veriyor ülkem adına. gelecek adına umut doldum.

  • turistin görebileceği herkesi aşılayacağız

    sizin gibi yöneticilerin olduğu bir ülkenin vatandaşı olduğum için utanıyorum.

    dilinizin her sürçtüğü anda bilinçaltınız sürekli halkı nasıl gördüğünüzü dışa vuruyor.

    bu ülkenin kimlik kartı hiç bu kadar değersizleşmemişti. kendi ülkemde 3. sınıf insan muamelesi görüyoruz.

    insanda geleceğe dair en ufak bir heves, hayal gücü, enerji bırakmıyorsunuz ülke adına. yaşama umudunu emiyorsunuz insanların, geçtim merkez bankasını, doları, ekmek kavgasını. en büyük zarar insanların gelecek umudunu yok etmeniz.

    gidin artık. kabul edin. bu işin partiyle siyasetle alakası kalmadı artık. yeter artık oynadığınız partizanlık oyunları, milliyetçilik rolleri, en büyük müslüman ayakları.

    ortak aklın bir olduğu noktada, kontrolü kaybettiniz. mental olarak bitik durumdasınız.

    gidin.

    bırakın artık.... ülkeyi, insanını seven, menfaat / güç zehirlenmesi yaşamamış yeni birileri gelip kurtarmaya çalışsın geri kalanı. verdiğiniz zararları toparlamak onlarca yıl alacak.

    durum tam olarak bu;
    https://twitter.com/…nlu/status/1390265775647305735

  • ahahahahahahahahah

    ruhsal bir boşalma. ellemeyin bizi.

    17 yıllık cehalet karanlığından çıkış ışığını görünce delirerek oluşan gülme isteği. :)

    kibir ve ilkesiz kokuşmuş siyaset kaybetti. sevgi kazandı.

    yakın meşaleleri.

    duramıyorum ahahahahah çok birikti ya çok.

    **sevinirken kalp kırmayın. akp li olsalar da onlar da insan. a-haberahahahah**