er ak koca8
profili

  • taksim saldırısını 9 kasımda bilen astrolog

    öncelikle: (bkz: astrolojiye inanan insan zekası)

    9-10-11-12 kasım demiş, saldırı 13 kasımda.
    terör, kaza, saldırı ne varsa saymış. zaten bu kadar geniş bir skalada sallama yaparsanız türkiye'de tutturmama imkanınız yok.

  • paran olsa togg otomobiline güvenip alır mısın

    parası varken vestel cep telefonu aldı mı ki gidip togg alsın. ikisi de yerli ve milliydi. vestel cep telefonunun akıbeti ortada.

  • yusuf yerkel'in oğlunun yoğun bakımda olması

    arkadaşlarını kaybetmiş, acısı olan bir madenciyi, siyasal islamın ona verdiği güç ile yerde tekmelemiş yetmemiş 10 ay da hapis cezası aldırtmış, tekmeledikten sonra gidip iş görmezlik raporu almış bir pisliğin günahsız evladını kaybetmesi. çocuğa çok üzüldüm yusuf gibi bir pisliğin çocuğu olmasına rağmen çocuğa ne kötülük istenebilir ki? yusuf gibi olmayan tüm yakınlarının başı sağolsun.

    ama yusuf sana bir gram acımam yok. umarım hep bu acıyla yaşarsın.

  • ekrem imamoğlu'nun van'da camii temeli atması

    troller yine iş başında. trol değilseniz düz gerizekalısınız kusura bakmayın çünkü eser miktarda aklı olan kişi haberde neden van'da olduğunu yazan kısmı görür, okur ve anlar. eğer davet edildiyse bir siyasi olarak bu süreçte de açılışa da katılır otobüs tepesine de çıkar.

    --- spoiler ---

    "27-28-29 mayıs’ta yapılacak ‘belediye başkanları çalıştayı’na katılmak üzere 1 gün önce eşiyle birlikte van’a gelen istanbul büyükşehir belediye başkanı.."

    --- spoiler ---

  • 4 ocak 2022 fatih terim'in açıklamaları

    ya hocam, siktir et, değmez bizim gibiler için moral bozmaya, istifa et geç lütfen dediğim açıklamalar.

  • chp'li ibb başkanının bey amcaya yalancı demesi

    amca videoda zam yaptınız ithamı yapıyor. imamoğlu doğru söylüyor böyle bir zam yok. akp ibb'nin insani su hakkı uygulamasını iptal etti. yani amca akp döneminde 40 lira ödediği suya imamoğlu sayesinde 20 liraya erişti ancak akp yüzünden yine 40 liraya erişmek zorunda kaldı. amca yalan söylüyor. imamoğlu bu derece bir zam yapmadı.

    edit: gelen bir zam var elbette. ancak bu derece artışın sebebi akp'nin insani su hakkı uygulamasını iptal etmesidir.

    https://www.sozcu.com.tr/…lifi-kabul-edildi-6636315

  • 7 ağustos 2019 decathlon rezaleti

    (bkz: 7 ağustos 2019 çakal müşteri rezaleti)

    ürünün hatalı olması durumunda yapılacaklar belli. ki decathlon’da iadeye kadar her yolu önüne sermiş. ancak çakal müşteri istiyor ki pantolon bende kalsın ama bana üstüne hediye çeki de versinler. sonra gidip ürünün değerinden fazla fiyata sahip ürünü alıp fiyat farkı da ödememek istiyor. decathlon yine kibar davranmış.

  • bir sapa balta olamayınca seçilen meslek

    (bkz: polis)
    (bkz: bekçi)