coldengelenesinti4
profili

  • deva partisi'nin zorunlu askerliği kaldırma vaadi

    şuna itiraz edenin ya zeka sorunu vardır ya da kötü niyetlidir. bir insan çağ dışı zorunlu askerliği nasıl savunabilir ya?

    edit: zeka sorunu ağır basıyor. zorunlu askerlik kalkınca zannediyor ki ülkenin ordusu kalkıyor. dünyanın 1 numaralı ordusuna sahip abd'de zorunlu askerlik yok. doğru, sen patates soymasaydın işgal edeceklerdi ülkeyi.

  • ince'ye oy verme sebepleri

    seçimi anket zannetmek.

    yahu bu seçim sistemi 2 adaydan birini seçmeye zorlayan bir sistem. aday dayatılıyormuş. e sistem bu. 2 adaydan birini seçeceksin. keşke kim cumhurbaşkanı olsaydı anketi yapmıyoruz.

    iki adaydan hangisi seçilirse seçilsin benim için farketmez diyecek kadar halinden memnunsan git ince'ye oy ver. önde olan adayın yüzdesini seyreltilmiş olursun. eğer ucu ucuna kazanacaksa iş ikinci tura kalır.

    ince'ye oy verenlerin kılıçdaroğlu'nun kazanmasını engelleyecekleri fikrine katılmıyorum.

    eğer ince aday olmayıp kılıçdaroğlu'nu destekleseydi ona haksızlık ettiğimi, şüphelendiğim gibi olmadığını düşünüp mv seçimlerinde memleket partisine oy verecektim. ancak maalesef haklıymışım.

  • 20 aralık 2021 faizlerin %50'ye çıkarılması

    sıçtığı boku yememek için faize “mahmut” demiş yani.

  • bodyci erkekler kızları tahrik eder mi sorunsalı

    kas geliştiren bir erkek olarak ben düşündüğümü yazayım, kadınlar doğrulasın ya da yalanlasın:
    aşırı kas geliştirip, kış ortasında daracık t-shirt giyen, ikide bir kaslarını göstermek için şekilden şekile giren erkekler itici gelirken,
    normal ve şık kıyafetler, ceket falan giyen biri vakti gelip o ceketi ya da t-shirtü çıkarıp kaslı ama normal boyutlarda olan vücuduyla sürpriz yapınca çekici oluyor.
    eğer kaslı bir vücudunuz varsa, size 2 beden dar spandex t-shirt giyeceğinize, bedeninize uygun m ya da l pamuklu siyah bir t-shirt, üzerine de bir ceket giyin. bir yere oturup o ceketi çıkardığınızda etkiniz daha fazla olacaktır.
    ya da uzun kollu gömlek giyip, kollarını kıvırdığınızda ortaya çıkan kollarınız meme uçlarınızı belli eden xs beyaz t-shirtten daha çekici duracaktır.