sauyuboglan8
profili

  • 18 mart 2023 galatasaray açıklamaları

    fenerbahçeli arkadaşlar doluşmuş bu sefer lale orta'yı savunuyor.. aynı arkadaşlar zamanında ali palabıyık'ı da bir güzel savunmuştu.. bu işlerin sonu hep tweet silmeyle sonuçlanıyor sonra rezil oluyorsunuz.. lale orta fenerbahçe yönetim kurulu üyesinin maaşlı çalışanı lan siz neden bahsediyorsunuz.. burada mesele kırmızı kart vs. değil mhk başkanı galatasaray maçıyla ilgili bir pozisyonda yayıncı kuruluşun görüntülerine ve yorumcularına müdahalesi.. sahasında 5 atıp 3 saydığımız sik kırıkları ilk hakem hatasında yine ligden çekilelim diye ağlarlar.. lale orta çok yakın zamanda istifa edecektir etmezse de görevden alınır..

  • ali koç

    galatasaray başkanı olsa başkanlığının ilk yılında ibra edilmeyip gönderilirdi.(bkz: burak elmas) galatasaray ile fenerbahçe arasındaki fark nedir derseniz tam olarak budur. galatasaray bu yüzden türk futbol tarihinin en başarılı futbol takımıdır.

  • sivasspor galatasaray maçının tekrarı

    bu maç tekrar edilirse galatasaray bu sezon için en az 2 maçın daha tekrarını istesin. hatta sadece giresun ve alanyaspor maçlarını tekrar oynasak o da olumlu. hakem hatasından maç tekrar edilecekse türkiye'de hiçbir maç bitmez her maç sonsuza kadar oynanır.

  • 1 insanın hayatı 100 bin köpekten değerlidir

    köpek=insan öyle mi?? bre dangalaklar madem köpekle insan eşit peki köpeği tavuktan üstün kılan ne?? köpeğin ineğe karşı üstünlüğü nedir ki onu kesip yerken için bu kadar rahat.. köpekler insanların dostudur ancaaak çeteleşen sokak köpekleri başta çocuklarımız olmak üzere insanların ve sokaktaki diğer hayvanların düşmandır. mesela sokakta beslediğiniz kediler var ya onlar çoğalıp yılda milyonlarca kuş öldürüyor kedilerin kuşlara üstünlüğü nedir?? hayvanlarr insanoğlunun hakimiyetindedir. onları yeriz, onlara bineriz, onların derisinden faydalanırız, onların sütünden içeriz ve manen de onlardan ev hayvanı olarak faydalanırız. kendine hayvansever diyen ama aslında insan düşmanı kitle sabahleyin sucuklu yumurta yerken hayvanlarla insanlar eşittir demiyor, akşam tavuk göğsü yiyince ya tavuklar eşittir demiyor. her kim ki insanlar ve hayvanların canı eşit derecede değerlerlidir diyorsa o katıksız bir insan düşmanıdır.. oğlunun boğazkma kocaman bir köpek saldırsa müdahale etmeyecek demek ki doğanın kanunu bu diyecek.. umarım bu eşitlikçi harika ötesi iyilik timsali pembiş pamuk şekerler bir gün hayvan ve çocuğu arasında seçim yapacak zor bir duruma düşmez..

  • kilo verince karşı cinsin bakışı değişir mi

    öyle bir değişiyor ki inanamazsınız. kilo vermek zor değil sadece ilk birkaç hafta zorlanma oluyor sonrası kolay.

  • mert hakan yandaş

    büyük galatasaraylı olduğunu her maç kanıtlayan über yetenek.

  • çocukluğunuzda içinizde ukde kalanlar

    hiç akülü arabam olmadı. 30 yaşına geldim şimdi bile akülü araba süren bi çocuk görsem içim bir acayip olur:((

  • arabada seks yapmak

    sözlük değil mubarek brazzers