fokurcuk4
profili

  • ilk 100 bine giremeyenler paralı okusun

    bu işleri bildiğim için yazmak istedim. üniversite sınavlarında sırasıyla 10k, 6k ve 9k yapmış bir abinizim. yabancı dilde eğitim almış bir matematik öğretmeniyim. her sene sınava öğrenci hazırlıyorum. hatta bu sene eğitim eşitliği sağlansın diye youtube kanalı açıp deneme çözmeye başladım. ancak çok acı gerçekler var. derece yaptığımız ya da yüksek yaptığımız her öğrenci zengin sayılır. tamam fakirler de kazanabilir. saygı duyarım. ama özel ders dershane olmadan kazanan sayısı çok az. bence asıl problem herkesin üniversite okumaya çalışması. üniversite sayısı azaltılmalı. her ile fen lisesi açtık sonucu çok kötü oldu. her ile üniversite açtık yine çok kötü oldu. 20 iyi üniversite olmalı. alman eğitim sistemine benzer bir sisteme geçmeliyiz. finlandiya eğitim sistemi daha güzel ama bizim nüfusumuz fazla. şöyle söyleyeyim, devleti yöneten kimsenin eğitim ile ilgili bir fikri yok. eğitimi sınav sistemi değiştirmek sanıyorlar. kalın sağlıcakla.

  • ekşi itiraf

    haftada 35 saat özel ders veren bir matematik öğretmeniyim. tatil diye çocuklar ikişer ders istiyor. bu hafta 70 saat çalışacağım. ne yapacağımı bilemiyorum. tıp hedefleri var, başarılı fen lisesi öğrencileri çoğu. ya çocuklar hasta olursa ya da ben olursam. sanırım yaşlandım. korkuyorum be sözlük. umarım bu bela bir önce geçer gider.

  • daniel sturridge

    kıskandırıcı bir transfer, çok beğendiğim bir golcü. sakatlık sonrası için ücret de gayet iyi. trabzonda yaşayacak adam, ben kpss de uzak diye yazmadıydım. hayatlara bak.

    not:gs

  • 2018-2019 sezonu şampiyonu galatasaray

    önünde 21 yazan tişörtü aldım.3 5 kez giyebildim sadece. şimdi 22 yazan çıkmış. resmen mağdur olduk ya.her sene şampiyon olunur mu :)