kontrolsuz guc is not power6
profili

  • askerde zimmetli silahı kaybetmek

    durumdan bahset. komutan sana "evladım, silahı buluruz ama bulduğumuzda götüne sokarız, kabul ediyor musun?" derse büyük bir mutlulukla kabul et. çünkü hayatta bundan daha iyi bir anlaşma olamaz.

  • doktorlara ücretsiz silah ruhsatı projesi

    adam akıllı güvenlik önlemleri alınsa bunlara gerek kalmayacak. doktor kendisine saldıranı çekip vuracak mı? siz nasıl kafalar yaşıyorsunuz?

  • kadıköy'de yan baktığı için öldürülen genç

    doğurduğunuz çocukların amına koyayım ya. cidden şu çocuklara bakamayacaksanız 50-60 lira neyse verin de sevişirken takın şu kondomu.

    yan baktın kavgası mı olur? böyle bir sebepten insan mı öldürülür? nasıl bir extrem hayatlar yaşıyorsunuz ben anlayamıyorum ya.

    haberde 6 bıçak darbesi diyor. ulan o nasıl bir kinlenme de 6 defa bıçak sokup çıkartıyorsun bir insana?

    bir de heriflerin 6 ve 4 adet olmak üzere suç kayıtları varmış. ana-babaları fırtlatıp sokağa atıyor, emniyet ifade alıp tamam git diye salıyor, olan gencecik insanlara oluyor.

    (bkz: nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça)

  • 100 bin dolar vs çocukluğuna geri dönmek

    geri dönsek bile zaman tekerrür edeceğinden 100.000 doları seçeceğim versus.

    giden gelmiyor dostlar, gelen gitsin bari.

  • 2023 cb seçiminde imamoğlu'nun kazanma şansı

    istanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimi ile kıyaslanmamalı. çünkü ekrem başkan'ın büyükşehir belediyede rakibi binali yıldırım olduğu için kazanma şansı yükseldi. cb seçimlerinde rakip tayyip olursa çok zorlanacaktır çünkü halk körü körüne tayyip'e biat ediyor. götünün kılı olanlar bile var bu ülkede.

    ha eğer ki ekrem başkan komplolar ve hazımsız insanların baskısından kurtulup, ibb'yi hakkıyla, galeyana gelmeden yönetirse, diktatörün koltuğuna sağlam bir darbe vurabilir.

    ibb başkanlığı büyük bir boy gösterme ve reklam olanağı oldu. ekrem başkan'ın gereğini fazlası ile yapacağından şüphem yok. cumhurbaşkanlığı yarışında bulunursa istanbul gönüllüleri olarak yine orada olacağız. kazanmanın tadını aldık, hile hurdaya göz açtırmadık. yine adil bir seçim için orada olacağız.

  • pizzanın aslında aşırı pahalı olması

    bir tek benim zoruma gidiyor olamaz bu durum. bugün artık enginlere sığamadım taştım. ulan bu kadar fahiş fiyatlarla satılamaz pizzalar insanın zoruna gider. fiyatlara baktıkça yemek yeme hevesim kaçıyor.

    cidden ederi kadar var mıdır bilmiyorum, bu işin içinde olan biri varsa yazsın malzemeleri şunlar, yakacağı bu ederi bu kadardır falan diye ben de tamam demek ki ondan bu kadar pahalı diyeyim.

    küçük boy pizza(4 dilim) nasıl 26 liraya satılabilir mantıklı bir açıklaması olmalı. isyanım var lan!