ev hapsi4
profili

  • sevdicekle yüz yüze sarılarak uyumak

    benim için mümkün olmayan. hımmps hımmps nefesler suratınıza suratınıza vururken nasıl uyuyabiliyorsunuz yahu?
    ayrıca sevdicek ne ya sevdicek ne?!

  • çocuk doğuran hiçbir kadının pişman olmaması

    yanlış önerme. olan var, buyrun benim.
    anne olunca anladım derler ya, anne olunca anladım ki o kutsal analık zımbırtıları koskoca bir yalan. pişman da oluyorsunuz, çocuğunuzdan en uzak mesafeye kaçmak da istiyorsunuz ara ara.

    anneler gizli bir örgüt gibi, henüz anne olmamış kadınlara gerçeklerin asla söylenmemesi gibi gizli bir kural var. soyun devamı için içgüdüsel olarak yapılıyor belki bilmiyorum.

  • dövmeli erkeklerin seksi ve karizmatik olması

    bununla ilgili mozart in the jungle'da yeni dövme yaptıran şişman bir arkadaşla dövmesini yapan kız arasında çok tatlı bir diyalog var:
    e- dövme yaptıran erkekleri seksi bulur musun?
    k- sadece dövme yaptırmadan önce de seksi olanları.
    başka sözüm yok sayın yargıç.

  • doktorların yata yata para kazanması

    öncelikle (bkz: #53101171)

    hayatımda ilk defa gözlerimin önünde biri hayatını kaybedecekken bir doktor sayesinde kurtuldu. hem de izin günü olmasına rağmen çığlıklarımıza lojmanından koşup gelerek. bu mesleğin ne kadar önemli olduğunu, yapılan bütün işlerden bambaşka bir yerde olduğunu daha iyi anladım o gün. yatar yatar da bir gün gelir hayatını değiştirir bu insanlar. doktorlar bu ülkede herkes gibi, belki de herkesten de daha fazla emeğinin karşılığını alamayan meslek mensupları. her meslekte olduğu gibi işini düzgün yapmayanı vesairesi vardır elbet ama genele baktığımızda yanlış olan önermedir bana göre.