bu yastan sonra yazar mi olunurmus3
profili

  • kiracıların ev sahiplerinin evine çökme furyası

    sonunda kiracıların zararlı çıkacağı furyadır.

    devlet böyle bir şey uyguladı evet ama bu süre bittikten sonra ne yapacaksın? bir malın ederi, hakkı ne ise bunu vereceksin yani burada fırsatçılık yapmaya hiç gerek yok.

    doğru düzgün oturup konuşup ev sahibiyle ortayı bulmak varken 2-3 bin lira için muhatap dahi almamayı tercih ediyorsun.

    bakın adamın evinde kiracısın ve adamla muhatap bile olmuyorsun yani bu kulağa oldukça rahatsız edici gelen bir şey.

    sayelerinde daire sahipleri evlerini kiralarken artık gerekli her önlemi alıyor.

    bundan sonra kiralık eve çıkarken bir sürü şartı kabul etmek zorunda kalacak kiracılar. en basitinden şu tarihte çıkacağım diye taahhütname vermek zorundasın artık. en ufak bir durumda kapıdasın kaçarı yok.

    özellikle istanbul’da kiralık ev tutmak çok zor bir hale geliyor. buna da bu uyanık kiracılar neden oldu. yarın da istanbulda kiralık ev bulmanın imkansızlaşması diye başlıklar açıp yine ev sahiplerine söversiniz, görünen bu.

  • gram altın

    ne oldu gramyan?

    reks ediyirdin düğün salonlarında ne oldu?

  • kolayı bırakmak isteyenlere tavsiyeler

    direkt bırakın.

    iki yıldır bir damla bile içmedim. her gün içtiğim bir şeydi ve bıraktım gitti. hiç de zor değil.

    altı aydır da çay, kahve, su ve sade soda dışında hiçbir içeceği içmiyorum.

    yemek yerken kesinlikle herhangi bir içecek içmiyorum. kahvaltıyla birlikte çay veya kahve de içmiyorum. bir şey içeceksem yemekten bir saat önce ve bir saat sonra içiyorum.

    sürekli bi şeyler yiyip içmeyi de bırakınız. hani atıştırma dediğimiz olaya vücudun hiç ihtiyacı yok. şuradan bi çikolata alayım, çalışırken çerez yiyeyim, film izlerken cips yiyeyim vs bunlar insanın kendisine yapabileceği büyük kötülüklerdir.

    vücudumuza bir sürü gereksiz ve ne idüğü belirsiz şeyleri tıkmaktan vücudumuzun dengesini bozuyoruz bunun farkına varmamız lazım. vücuda ihtiyacı olanı verip, ihtiyacı olmayan şeyleri kesinlikle vermememiz gerekiyor.

    birçok hastalığın sebebi bu beslenme yanlışlarıdır. vücuda bu eziyetleri ettikten sonra ortaya çıkan arızalar için bir de üzerine bir yığın ilaç tıkıyoruz yine. vücut böylece içinden çıkamayacağı bir döngünün içine girmiş oluyor.

    beslenmeye dikkat..