vuruyimmi sirtina ha5
profili

  • en iyi sucuk markası

    egetürk sucuklarıdır.

  • evlenmeden birlikte yaşamak

    birlikte yaşadıktan sonra evlenme kararı veren, evlenen ve evliliğini sürdürebilen kimseyi görmediğim durum.

  • zenciye zenci demek

    zenci ırkçılık anlamında kullanılmaz. keza siyahi de öyle. nigga, nigger, negro bunlar demiryollarında çalışan kölelere olan hitap biçimden dolayı yerleşmiş terimlerdir. bunu bilmeyen de kör cahil oğlu kör cahildir. türk kültüründe hiçbir zaman zenci-beyaz ayrımı olmadığından bu sözcüklere böyle bir anlam hiçbir zaman yüklenmemiştir.

    edit: yav ben adama diyorum ki türk kültüründe siyah-beyaz ayrımı yoktur. adam türk kültüründe ırkçılık yoktur olarak anlıyor. varın siz düşünün bu adamın beynindeki nöronların sayısını.

  • kayınvalidenin kaybolması

    arkadaşlar öncelikle merhabalar,

    saat 08:45'den itibaren sağlığı yerinde olan kayınvalidemin küçük kızını okula gönderdikten sonra bir daha haber alamadık. izmir güzelbahçe mevkiinde yer alan evden kızını servise teslim ettikten sonra bir daha haber alamadık. yapacak hiçbirşeyimiz yok elimiz kolumuz bağlı oturduk bekliyoruz. polise gittik ancak ne yazık ki elden başka birşey gelmiyor. gün içerisinde gören duyanlardan insaniyet namına 0554 740 2235 numaralı telefon numarasından bizlere ulaşmasını rica ediyoruz.

    eşi ve çocukları hep birlikte oldukça korkmuş durumdayız. kaçırılma, organ mafyası veya herhangi bir şey olabilir.
    1.64 boyunda, 59 kg 55 yaşlarında saçları boyalı ve gri renkli.
    fotoğraf

    konu ile ilgili duyarlılık gösterirseniz çok sevinirim. buraya bir adet fotoğraf bırakıyorum. bu platformun gücüne inanıyorum.

    edit: arkadaşlar kısa bir bilgi vermek adına kayınvalidemin evden çıkarken ilginç bir şekilde kayınbabamın montunu ve çantasını alıp çıkmış ancak evden çıkması için herhangi bir sebebi yok. icloud hesaplarına girdiğimizde aygıt yok yazıyor. ancak telefonunda iphonumu bul kayıtlı olması gerekiyor. çok karmaşık ve ilginç bir konu söz konusu. civardaki bütün hastaneleri tek tek dolaştık.

  • imamoğlu'nun unutulan sandık açılmadan sevinmesi

    bu is bitmis binali beye hayirli olsun

    edit: kaynaga tiklayip okumayan amina kodugumun sik kafalilari once okuma yazma ogrenin sonra bana mesaj atin. egitim duzeyinizi sikeyim..